ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
MaREK, tak to ta obdivujem, ze si si radsej priskrtil opasok ako by si mal prepustat ludi...lebo vacsina firiem robi presne naopak...radsej si nechaju svoje platy a poprepustaju chudakov ludi....pekne od teba, fakt :-)
lokna to je fajn ze si vies aj usetrit.ja mam sice len 23 rokov ale ked to porovnam s mojimi prijimami v minulom roku teraz to ide na slovensku dole vodou.zarabal som aj 3500 eur.teraz sme to museli celkovo vo firme priskrtit trochu aby som nemusel prepustat.
whee_ee - suhlas! Upratujete byty - klasicka udrzba /ako au pair/, alebo firemne priestory?
/ha-ha/- tak dlho asi uz nebudes nie?
:DD
2000-2500 eur.... hydroizolacie...TT kraj.... peniaze vsak minam na vlastnu firmu, ktoru som si prednevadnom zalozil.....
som nezamestnana, ale na margo pracujucich zien v rakusku: moje dve kamaratky tam pracuju na 2tyzdnove turnusy a kedze su rozvedene a maju deti, tak kym su oni v praci, tak ja sa staram o ich deti, kazda z nich mi da na mesiac 332€, cize spolu je to 664€+davky z UP-200€.takto fungujeme uz 2 roky a kazdy je spokojny
tak mozem zodpovedne povedat, ze z toho co zarobim, tak viem aj usetrit, dopriat si letnu dovolenku, aj nejaky ten vikend v horach s rodinou, co predtym som zila od vyplaty do vyplaty. ja to robim uz 3 roky, tak som si celkom slusne usetrila, kedze nesplacam ziadne hypoteky a pod.
hejko-- tak asi existuje, kedze to robim, ty chytrak!!!
v rakusku je pre nich to co zarobis ty najnizsia mzda.prides na slovensko a vsetko to minies na jedlo ucty oblecenie.
zial, na Slovensku je to tak, ze Ta nevedia dobre zaplatit. nehovorim, ze v Rakusku je to dobre platene, to nie, ale ked si to preratam, tak je to super. a rodinu treba nejak uzivit. na Slovensku som zarabala smiesnych 450€ !!