Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko zarabate?

leerka

MaREK, tak to ta obdivujem, ze si si radsej priskrtil opasok ako by si mal prepustat ludi...lebo vacsina firiem robi presne naopak...radsej si nechaju svoje platy a poprepustaju chudakov ludi....pekne od teba, fakt :-)

_Marek

lokna to je fajn ze si vies aj usetrit.ja mam sice len 23 rokov ale ked to porovnam s mojimi prijimami v minulom roku teraz to ide na slovensku dole vodou.zarabal som aj 3500 eur.teraz sme to museli celkovo vo firme priskrtit trochu aby som nemusel prepustat.

aijvn

2000-2500 eur.... hydroizolacie...TT kraj.... peniaze vsak minam na vlastnu firmu, ktoru som si prednevadnom zalozil.....

job

som nezamestnana, ale na margo pracujucich zien v rakusku: moje dve kamaratky tam pracuju na 2tyzdnove turnusy a kedze su rozvedene a maju deti, tak kym su oni v praci, tak ja sa staram o ich deti, kazda z nich mi da na mesiac 332€, cize spolu je to 664€+davky z UP-200€.takto fungujeme uz 2 roky a kazdy je spokojny

lokna

tak mozem zodpovedne povedat, ze z toho co zarobim, tak viem aj usetrit, dopriat si letnu dovolenku, aj nejaky ten vikend v horach s rodinou, co predtym som zila od vyplaty do vyplaty. ja to robim uz 3 roky, tak som si celkom slusne usetrila, kedze nesplacam ziadne hypoteky a pod.

_Marek

v rakusku je pre nich to co zarobis ty najnizsia mzda.prides na slovensko a vsetko to minies na jedlo ucty oblecenie.

lokna

zial, na Slovensku je to tak, ze Ta nevedia dobre zaplatit. nehovorim, ze v Rakusku je to dobre platene, to nie, ale ked si to preratam, tak je to super. a rodinu treba nejak uzivit. na Slovensku som zarabala smiesnych 450€ !!