ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
asi kašlem na školu a fičím do rakúska:))))))))))))))))))))))
netusil som ze upratovacky dokazu zarobit tak dobre.teda na nase pomery.
Marek, preco zasnes???
no ako ja zasnem.
1350 €, tiez upratujem v Rakusku, je to na 2tyzdnove turnusy, ubytko, strava zdarma a som max. spokojna, aj ked som vystudovana Ing., no na Slovensku som taky plat nikdy nemala. zial!! mam 43 rokov
A v akom state pracujes ak sa smiem opytat.Ja som dost nasraty na vladu ze nic nerobi.Ta kriza narobi este kopu problemov.Mam velku hlavu z toho ze ci nebudem musiet prepustat.ale tiez si ludi musim chranit zubami nechtami.
nie kriza ziadna zatial ,,a aj peniazky mi davaju ked mam volno cize 4 a pol mesiace v roku ,cize flek si drzim rukami nohami hehe
no tak to som nevedel ze upratovacka si dokaze tak dobre zarobit.ved to mas skoro polovicu mojho platu a to ja riadim firmu.a pocas krizy ti zarobok neklesne?ja som zarobil aj viac lenze pocas krizy som musel ubrat aby som nevyhadzoval ludi.a moj plat klesol aj o polovicu.
marek ja viem ,a to si neplatim ani ubytko ani stravu cize pohodicka ja sa teda nestazujem
marek ja viem ,a to si neplatim ani ubytko ani stravu cize pohodicka ja sa teda nestazujem