ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
zatial ma to netaha von kym neviem aspon jeden jazyk poriadne.
emigracia
no je to pekny zarobok..no baby v mojom veku uz pomali zakladaju rodiny..ja som s priatelom 4 roky a buduci by sme si chceli najst spolocne byvanie..a veru zo svojich 350 eur toho vela nepotiahnem keby si najdeme byvanie.
kym sme mlady mame budovat.ale ako ked 60% mladych ma do 500 eur?
Ja len toľko - že 350 v čistom pre mladé slobodné dievča je to pekný peniaz, aj keď to nie je ktoviečo. U nás vo firme ženy vo výrobe zarábajú minimálnu mzdu už dlhé roky a to sú 40-50ročné ženy, ktoré majú rodiny a deti.
nuz tu na madaroch medzi korejcanmi vela nezarobim nikdy..obzvlast bez vysky a s takou skolu aku mam :D
darmo sa budem stazovat :P
bibisa, no mám o máličko :D tiež som TT kraj. ono je vo vlastne mínus obedy a telefon. ale i tak je to málo, ako som písala už v príspevku niekde na x tej strane tu, tak keby som nebývala u rodičov, tak neušetrím ani cent :D
ale beriem to ako prax, stále sa učím nové veci, takže v tomto je to dobrá práca.
Laurina22
kto povedal ze som tu rok ;)
bola som nezamestnana do marca.len od marca som tu.uz mi zvysili nieco malo :D ale bude dalsie buduci rok v maji.
lulu22
dobreee :D
no stale mas viac ako ja :D
laurina, tomu sa nečudujem.. skôr sa čudujem, ako ja môžem mať ten istý plat (cca 385€ v čistom) už asi 3 roky :D
bibisa
No ja mam o2 a dobil som jednorazovo kredit 160eur a dostal som 80eur bonus a ten mam aj doteraz, ale vies co je \\\"haluz\\\"?
ten kredit mam uz vyse 1 roka a kazde 3 mesiace musim dobijat 6eur, aby mi ten bonus nezobrali.
cize teoreticky som na tom \\\"zarobil\\\" ale len z dlhodobeho hladiska, ak vobec.
snazim sa nic nevybavovat cez telefon.
urady? - email.
kamarati? - instantne komunikatory
sms? radsej nie, drahe.
ak uz volam, tak to vybavim do par sekund :)
1. neplytvam tym malom co mam
2. neozarujem si mozgove buňky mobilom
Odvtedy si hovorim, ziadne peniaze na komunikaciu, co som ?! ved to je ako platenie za dychanie :)
Ale to oblubene jedlo ma zaujima, co to je? :P