Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko zarabate?

User_37597

bingham
///350...je velmi malinko...aj na to ze si taka mladucka... :)///

(hovoris ako by si ty mal 50) :D

0mega
///kredit 16 eur? to mas orange? ci tolko volas? :)///

(mam tmobile a platim si kredit 16 eur mesacne s tym ze k prvemu mi oni este + dobiju 8 eur.pre mna to je vyhodne lebo to nikdy cele neminiem,nevolam tolko,nesmskujem tolko a stale sa mi to tam hromadi tak ze po dobity mam cca 45 eur kredit.nestiham :D a +mam este jeden "pausal" kde mam volnych 3000 minut na tmobile a to nikdy neprevolam.platim iba ked poslem sms alebo volam pred 19:00,po 07:00.inak vikendy a sviatky mam zadara.)

0mega
///bibisa mozno robila 2 maturitu ? :)///

nie robila som si prvu maturu aj ked som raz rozmyslala nad druhou ;)

a dlho ocakavana odpoved na to ako je mozne ze mam 22 a maturovala som minuli rok.
nenavidim matiku no podme pocitat trosken.:
decka sa davaju do skoly 6-7 rocne.pri mojej momentalnej vyske 155 si asi viete predstavit aka mala som bola ked som mala 6.takze isla som do skoly ako 7 rocna.ale ja mam v septembri narodeniny takze to je este plus k tomu ze to je take divne.
zakladna skola-
1...7rokov
2...8
3...9
4...10
5...11
6...12
7...13
8...14
9...15
stredna skola-(3roky vyucny list+2 roky nadstavba(maturita))
1...16rokov
2...17
3...18
4...19
5...20rokov.to je minuli rok v maji.teoreticky mi akoze skoncila skola k poslednemu augustovemu dnu.september 21 rokov.tento rok 22.
rozumieme sa? ;)

este nejake otazky?napriklad cislo topanok alebo oblubene jedlo? :D

0mega

bingham

nie, ale mal som tam zopar krat v noci prechadzky, po nocnej.. Ale okrem slecien, ktore mi asi budu vymienat kolesa, ked dostanem defekt, tam nikto iny ani nebol.. Teda vyzera to tam v noci ako pit stopy na F1 :D
Alebo na mna nikto netrufol? :P

bibisa mozno robila 2 maturitu ? :)

jankaaaaaaaaa

bibisa: 22 rokov a maturovala si minuly rok? ja mam tiez tolko a to uz mam za sebou 3roky vysky a tiez som isla o rok neskor do skoly lebo mi zle vychadzali roky :))

0mega

treba sa naucit chytat hadov a bude OK :)
toto mi povedal jeden znamy, ze nema rad australiu, lebo tam pride krokodil do kupelne :D
ale to je asi taka sanca, ako byt prepadnuty v petrzalke, cize nic moc hrozba..

bibisa
kredit 16 eur? to mas orange? ci tolko volas? :)

jajka001_

vzdy som chcela ist do australie, pre mna je to slobodna, kulturna krajina, sice su tam horucavy a jedovate hady ale aj tak by som sla. aj slovenska komunita tam je vraj.

User_37597

nejak ste uz mimo temy :D

ja-
22
Logistics assistant
mesacne cisteho 350
trnavsky okres

preco tak malo?
len minuli rok som zmaturovala aj to uplne v inom obore.neprepadla som-idu mi zle roky a neskoro ma davali nasi do skoly.
moja anglictina je na velmi nizkej urovni a nemam ziadnu prax takze aj preto tak malo.
vydavky?
350 eur :
-100 (su v tom aj gastrace) mame
-100 splatka mame za moj nabytok
-16 kredit
-10 cestovne
-setrim si uplne ze maaaalicko nejakych 50 eur mesacne cca
nestazujem sa az tak strasne lebo fakticky si valam sunky v praci a nemam tak daleko robotu.uvidim co bude neskor.