ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
450 v cistom elektrotechnik zatial byvam u rodicov takze si zijem super ale ked si zalozim s priatelkou rodinu a pridu deti bude to horsie ...
asistentka 800-900 eur, kedy ako
bingham
CHCEla som ist na umelecku skolu.a navrhovat oblecenie.no asi by mi to nevyslo tak ci tak.v podstate ani sama neviem co by bolo pre mna vhodne.minuli rok som si myslela ze praca v call centre je pre mna ako stvorena.hovno hovno zlata rybka!clovek nesmie mat ani kustik empatie alebo prinajlepsom empatiu nechat doma ked tam ide aby to vedel vykonavat.
takze som sa zmylila ze to je praca pre mna.preto si uz netrufam povedat co chcem robit.navrhalrka bol sen este zo zakladnej skoly.
bibisa a co by si vlastne chcela robit ???...mas nejaku predstavu ???
bingham
skolu som si vybrala aby mama nemusela vela penazi do mna pchat na cestovne.bola to najblizsia skola aka bola.som vyucena kadernicka ale nechcem to robit..v urcitom obdobi sa nieco stalo co mi obratilo zivot a s tym sa zrutila aj moja "kariera"v tomto remesle.a ma to prestalo potom bavit.neviem si predstavit ze by som to mala robit celi zivot.neni to to co by ma naplnalo.a dalej sa len tazko clovek uplatni a ziska klientelu v meste kde je 30 kadernictiev a same podomacke kadernicky.a tak veru nemam na vyber.proste zla skola zla placa.
hehe...beskyd ani ma neprekvapilo ze si spomenul gule...aspon ze gayovia maju zmysel pre humor...to ti kvitujem :D...je to zlozvyk...ale k veci...ja netrvrdim...ze na vysokych postoch nie su ludia cez znamost...ano...su...ale clovek ktory je dobry...tak sa tiez nema problem uplatnit...
horsie je to napr...s pravnikmi...pretoze je ich xxx...a jeden je horsi ako druhy...
bibisa....preco si si vybrala taku skolu ...ked to teraz nerobis...a za co si vlastne vyucena...???...a k tomu jazyku...to je uz ale na tebe...ved sa ho nauc...
bingham, ty ked aj tak rozpravas ako pises s tymi troma bodkami z kazdou vetou tak z teba musia mat radost tam kde si sa uplatnil:) ako keby ti dakto stal na guliach clovece, ale sak nic v zlom. inak podla teba keby som bol uplatneny podla svojich predstav tak by som nemal vidiet ako to funguje alebo jak si to myslel chlape? okrem toho ja mam 2 joby, dokonca z fachu ktory som studoval, aj ked nepopieram ze spokojny nie som a mohlo by to byt lepsie, ale poznam dost ludi na dost dobrych poziciach ktori sa tam rozhodne nedostali vdaka schopnostiam a nie su ani z vychodu.
bingham
vo svojej praci?>a co radis potom mne?ked nechcem robit co som vyucena?hladala som si pracu od septembra do marca.a aj tak som si nasla "poznamosti".
ono je to dost tazke nieco najst kedze na profesii je kopec veci na ba ale za 1 vela precestujem a za 2 kopec zabiteho casu a za 3 na kazdu ponuku chcu bud jazyk alebo skolu alebo prax alebo vsetko.tak co ma robit normalny clovek s maturitou aby sa uzivil?upratovacku?
beskyd....za to ze ty si ten...co sa nevie uplatnit...nemusia mat aj ostatni ludia tieto problemy...
a neni pravda ze vsetko je cez znamost...to mozno robia akurat tak ludia z vychodu...co sem dovlecu babku tetu...stryka...aj polovicu rodiny(cest vynimkam)...ale normalny clovek...co vie nieco robit...a je vo svojej praci dobry...tak nema problem...je to ale samozrejme na nom...