Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko zarabate?

0mega

blbosti, blbosti a este raz BLBOSTI !!!!!!!!!!!

ble, je mi z vas
ZLE !

(to sa rymuje?)

"" nepáči sa ti? môžeš kľudne odísť. na Tvoje miesto tu čaká ďalších 10..""

toto je ten prasivy dovod, nechapete? uz mi dochadza trpezlivost..

a co ak tych 10 nezoberie tu pracu za 0eur/hod ? co potom moj mily zaje*** podnikatel psravi?

ZDOCHNE !!!!!!!

co sa stane, ak priveziem 3 miliony cinanov? ktory su ochotny makat za 30centov/hodina?

3 miliony slovakov sa moze ist viete co ...

mne je to jedno.. nejde o mna, ide o vas.. vase deti, a ich buducnost.. ked sa nechate vykoristovat, PROSIIIIM...

ale dajte mi vediet, kde si mozem otvorit aj svoju dojciaren, alebo kde vas mozem podojit a vykoristit z vas aj dusu.. rad tam zainvestujem. a "urobim pracovne miesta"

slovaci... (prevratene oci)

lulu22

vieš, ono ako heslo v našej firme, ak ide niekto žiadať o zvýšenie je: " nepáči sa ti? môžeš kľudne odísť. na Tvoje miesto tu čaká ďalších 10.." asi toľko k tomu. Ale ako ja si ušetrím, nie som ten typ, čo si stále musí niečo kupovať nové, nebaví ma nakupovať :D Radšej si kúpim 2-3 kvalitné veci ako 10 nekvalitných. Zakým som mladá, nemám rodinu a nemusím živiť ďalšie krky, tak sa to dá. I keď naozaj, zdierajú nás v našej firme (naše oddelenie mám konkretne na mysli, my sme "len" učtáreň)..to bude asi tým, že máme Slováka majiteľa..

jankaaaaaaaaa

laurina: ale predpokladam ze ty si tu pracu dostala po znamosti, teda nie len tak cez vyberove konanie
dalsia vec je 0mega, ze tu na slovensku ludia si ani nemozu vela dovolit, len sklopit usi a... lebo tu nieje prace nazvys, kazdy je rad ze vobec ma to co ma. a moju mamu ta praca aspon bavi a ma z nej aspon osobny rast.
a to si hladala vzdy aj inu pracu, chodila na pohovory, vyberove konania, vacsinou do statnych sluzieb, ale tieto vsetky konkurzy boli len na oko, teda ze uz davno poznali cloveka, ktoreho tam vezmu..

0mega

slovaci boli vzdy taki utlacovani a vzdy sklopili usi, stiahli chvost az do zaludka.. a to je dovod, preco to "podnikatelia" vyuzivaju..