Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko zarabate?

lulu22

ako ja môžem len súhlasiť s tým, že keby sme sa na to vzchopili väčšina, tak mOOOOOOOOOžno by sa niečo stalo, asi zázrak. Ale na to veľa ľudí nemá. Tiež som chcela ísť za šéfom, keby sme išli viaceré s tým istým, snáď by mu to trklo..i keď pochybujem.
ale nedá mi nesúhlasiť ani s tým, že je ťažké si nájsť prácu ( v mojom meste a okolí ).. alebo našla by sa aj, dajme tomu, ale nepôjdem robiť na 3smeny, i keby som zarobila viac.

jankaaaaaaaaa

lulu pravda.. ale toto nevyriesime len tak .. par ludi.. jednotlivci. nato by sa muselo vschopit pol slovenska.. a navyse je pravdou ze naozaj je tu malo prace..
podla mna treba odist do zahranicia :D

Lulu2011

zial ja musim suhlasit s Omegom, je to o nas ludoch, co komu dovolime a nepodliezat latku, pokial toto nepochopime a nevzburime sa, nikdy tu nebude lepsie

to mate ako s nehoraznymi cenami v obchodoch, sialene ceny na potraviny, ale kupujeme? kupujeme, tak co sa cudujeme, ze kazdy týžden nenapadne o 5-10 centov stoji vsetko viac, zalamentujeme, ale vlozime do kosika a poslusne cupitáme k pokladni zaplatit

kedy sa uz Slovaci prestanu chovat ako holuby a konecne daju najavo, ze chcu aj zit, nielen prezivat :(((

beskyd

dobre fleky su vacsinou vzdy cez znamosti, takze hoci na sebe makate, robite, studujete a vzdelavate sa, radim vam, lezte spravnym ludom do zadkov, budte servilni, chodievajte na miesta kde je vela ludi o ktorych je prepdoklad ze ich mozte vyuzit, hoci sa vam nikam chodit nechce, lebo inak budete zobraci a ani nebudete mat poriadne kde byvat. stav spolocnosti z vas bohuzial skor ci neskor spravi k*rvy, teda ak chcete prezit:)

jankaaaaaaaaa

laurina: vobec som sa ta nechcela dotknut ani urazit ta. tak prpeac, ak si to tak pochopila, vobec mi o to neslo. a uz vobec som nechcela povedat zeby si racu ziskala cez postel

Anaya

OMEGA --- Z tvojich silných rečí predpokladám, že ty si nikdy nebol v situácii, keď je človek odkázaný na prácu aj za malý plat a ešte aj počúvať reči typu: "Ak sa ti nepáči, tam sú dvere"...
Nie každý žije na mieste, kde nie je probklém s voľnými pracovnými miestami,... nie každý má možnosť podnikať a zarábať tak sám na seba,... nie každý má možnosť odísť do zahraničia...

Laurina22

Janka uvazujes velmi zle a sudis este horsie.

Ja som nastupila najprv do marketingovej agentury az potom som presla na moje terajsie posobisko,nehovorim ale o pracovnej pozicii.

V zivote som nemala pracu cez postel alebo znamost.Vsetko som si vydrela vlastnou sikovnostou a schopnostami.

jankaaaaaaaaa

lebo nemylsim ze do poistovne prijmu cloveka bez VS bez praxe, len tak z vyberoveho konania, ked verim, ze na take pozicie sa hlasia ludia minimalne s praxou