ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
BJ...co sa tyka tej Eriky z vychodu..tak s nou suhlasim :DDD....ale vazne teraz...ja netvrdim...ze je jednoduche sa zamestnat...ale da sa to...niektori cez znamych...niekto nemusi mat ani tych...a dostane robotu...poznam xxx takych ludi... :)...
no ty urcite mas pochopenie :D
Bingham, vyjdi uz z toho tvojho rozpravkoveho sveta, a otvor uz oci, co sa vlastne vo svete deje.
Toto je realita.
tvnoviny.sk
"Kolko zarabate", to je otazka, ktora teraz starne velmi rychlo. Len jedno je iste, nebude to za tak dlho, a budeme zarabat vsetci krasnu okruhlu 0. A potom to uz bude len o tom, co kto dokaze vyprodukovat.
Chcem vidiet, kde sa tu odrazu zobere legia tvrdo pracujucich rolnikov, ktori budu tahat za jeden koniec (spolu s ciganmi), aby sme to tu aspon uzivili. Lebo ja tu vidim hlavne bandu zlenivelych kosielkarov, ohrievajucich sa na teplych poziciach, robiacich virtualnu robotu, ktorych ruky vyzeraju, ze v zivote lopatu nevideli. A najviac mudrujucich. A postupne, ako padaju ako hnile hrusky vo vire nezamestnanosti, zacina im svitat. Zatial co ti, co si este vysia na vyzivnom strome, ktore mele z posledneho, si chodia pysne okolo, a ziju si svoj americky sen.
Ja hovorim, ze kriza v 30tych rokoch, a nasledna vojna, bolo nic oproti tomu, co tu postupne vypukne, takze nacase sa pripravit na tvrdy zivot nasich babiciek a prababiciek, bez elektriky, vody, plynu a ustredneho kurenia. A hlavne... OTVORIT UZ OCI KONECNE A PRESTAT SI ZIT SVOJ ROZPRAVKOVY SEN KAPITALIZMU.
... "to Slovensko nase, dosial tvrdo spalo"... (a spi nadalej)
..."ale blesky hromu, vzbuduju ho k tomu, aby sa prebralo" ... namiesto bleskov tu ale v oknach vidim blistat pred hlavami blikajuce skrinky, z ktorych vychadzaju vseliake mudrosti vhodne tak pre 14rocne dieta, ale nie pre dospeleho uvedomeleho cloveka.
Taka krasna hymna, ale Slovensko je uz asi mrtve.
joee...tak to som teda myslel vazne...ale neodsudzujem takych ludi...ja mam velke pochopenie :D
:DDD...jak vrany ste sa tu zbehli...
Beskyd...hlavne sa uz tolko necerti za tym pc...lebo si este nieco vyvedies...a veru veru...do svojej teplej party musis hladat seberovnych...vela stastia... :)
a vy dve fesandy :)...tak ja za to nemozem...ze to tu tak je...ale to neznamena ze nemam rad dievky z vychodu co sem chodia...prave naopak...hehe :D
Joo ker: ymslel, taketo nazory od neho som citala uz vo viacerych temach
beskyd mozno to nemyslel vazne :)
pekny vecer vam prajem
jankaaaa, 100 bodov :-)
bingham je tak trocha obmedzeny a zatazeny na zapadoslovakov. pre neho su ludia z vychodu len hlupaci.. ale co uz, take nazory sa daju cakat len od zaostalych ludi zo zaostaleho slovenska
bingham, neviem ci to mas od narodenia ale ti len dakto v zivote ublizil ale citat tvoje dristy o gayoch este s tymi troma bodkami za kazdou vetou to je ako z dakeho ustavu pre slabomyselnych takze tymto koncim nasu debatu a druhy raz si budem hladat do debaty seberovnych, mea culpa, mal som si ta pamatat, budem vediet druhy raz