Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko zarabate?

[zruseny20]

BA, 23 rokov - zamestnanec vo firme na TPP (nie zivnost) :)
850 - 1000 EUR cisteho, ale este studujem na VS, tak snad to potom bude lepsie :)
..rozpocet radsej nepisem, sama by som sa zhrozila :D ale tak byvam sama, nie u rodicov, cize vsetky vydavky spojene s byvanim a existenciou ako takou si platim sama :)

lea26

BA-uctovnicka JU, absolvent VS v odbore, praca na osv. o zivn.oprav, po odpocitani povinnych poplatkov suvisiacich s podnikanim mi to robi priemerny mesacny prijem cca. 1500-1800eur, v marci aj 2500eur. Praca je to narocna, robim 7 dni v tyzdni, dlho do noci, niektori klienti su na zblaznenie, napr. mam manzelov spisovatelov-umelci-maju svoj svet, nechapu suvislosti, nechce sa im platit qvartalny pausal za vedenie ucta, tak mi vzdy povedia, ze si ucto budu robit sami, potom pridu vzdy v marci, ze to nevedia a mam im to hned spravit, potom mam dalsieho pana podnikatela, jeho auto ma diesel.motor a nerozumie, preco mi nemoze nosit blocky do nakladov z jeho manzelky benzinaka. Potom mam 2sestry, co robia nechty, po stretnuti s nimi, si to mam vzdy chut hodit...:)
naklady-byvam s rodicmi, takze len 100eur im pripievam(oni nechceli, aby som im platila, tak ja aspon tak symbolicky za energie), strava cca 200eur, telefon 50-70eur(najhorsie, ked niekomu zadubenemu nieco hodinu vysvetlujem a volam mu ja), leasing 600eur, oblecenie, kozmetika, masaze, wellness 100eur, 150eur benzin, 50eur-pracovne kavicky, zvysok odkladam...

*inko

bože vy ste........ hlúpi?
povedzte každý koľko zarábate (o tom je táto téma) a choďte už preč, každý do svojho kúta...o čom tu stále točíte, už ma to štve

0mega

a-a-a-a moj radar zachytil paranoju.. BJ.. pekny prispevok.. ale si totalne MIMOoooooo :D:D:D

hahaha, ved kolko novych BMW a Porsche vidim denno denne na cestach a my ze mame krizu? teraz budem ako rytmus.. "co ti yebe?" to ma aspon dobru melodiu :D

velke konske lajno (to uz nie je ani hovno) sa na slovensku stane, ako som pisal a pisem na internete uz, pockaj pozriem si kalendarik, 12rokov 1 mesiac a asi 10 dni (na svoj prvy internet sa pamatam ako na krst) pisem na nete, ale kazdy je na nete silny, ale aby niekto tu svoju telesnu schranku presunul pred vladu a rozbil totam, to nie.. na to nikto nema, ani gayovia, ani heteraci, ani nikto.. klopit usi a prdiet do stolicky v kuchyni od zlosti, pozerajuc TV noviny ,, to je priemerny slovak..

ale aby moj prispevok mal aj nejaku hodnotu, tak si dovolim citovat Henry Forda:

"It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning. "

a teraz, klise:

ste idioti !

jankaaaaaaaaa

bingham rozdiel medzi vychodnym a zapadnym slovenskom nieje v mentalite ludi, ale v pocte volnych pracovnych pozicii, investorov a v rozvinutom trhu