ahoj!robim prieskum o zarobkoch,prosim uvedte aj zamestnanie a ak budete chciet tak mozete napisat aj vas rozpocet,dakujem:)
Kolko zarabate?
nestastny v porsche... :D
inak myslim ze 1000euro..je zaklad..ked chce clovek byvat aj sam...a to ma co robit...
stastny na bicykli, alebo nestastny v porsche? :) co by ste chceli? ;)
mylsienka v pohode, len tak zo zaujimavosti sa pytam :))
...mozno to vyznelo dost divne, radsej upresnim, ze to nie su ziadne eroticke sluzby, je to praca obycajna za PC :DD
jankaaaaaaaaa
firma sa zaobera sluzbami, ale konkretnejsie by som radsej neuviedla ak sa nenahnevas, je to dost specificka oblast..
ale nie je vsetko zlato, co sa blysti.. ak mam byt uprimna, financie je momentalne to jedine co ma tam drzi a popri si hladam inu pracu, kludne aj za menej penazi.. dovody by som radsej tiez nekonkretizovala preco.. nie je vzdy vsetko o peniazoch, i ked k zivotu ich samozrejme treba zial..
a co?t musi byt vsetko o mase?nejak extra ho k zivotu nepotrebujem.byvavalo mi z neho istu dobu zle.tak dam aj nieco masite: francuzke zemiaky-je tam klobaska :D akurat som ich dojedla a trocha gulasu co som mala pred tym tak v nom som mala 2 kusky masa :D
no ja som urcite jeden z tych :D...som to myslel presne naopak... ;)
bingham, ty si vegetarian? ako ze "skoro" ziadne maso, ved tam neuviedla ZIADNE maso! :P
skoro ziadne maso...bibisa... :DD
0mega
sorry ja som zabudla napisat to oblubene jedlo :D
takze spagety,kapustove fliacky,granatir,rajcinova polievka,cestoviny,spenat..boze ja milujem kazde jedlo :D