Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

s orbitrekom do plaviek

Príspevok v téme: s orbitrekom do plaviek
majolenkkka

táto téma je pre všetky ženy/dievčatá/slečny, ktoré pouzívajú toto zariadenie, tak hneď na úvod píšem, aby ste sem neprispievali tie, kt. nemáte žiadne skúsenosti, alebo máte nejake debilné poznámky. ďakujem.

leto sa pomaly blíži, a ja soms a rozhodla zakúpiť si orbitrek. bola by som rada aby ste sem písali svoje úspechy, koľko sa vám podarilo schudnúť ( najmä v cm), koľko chcete schudnúť, ako dlho cvičíte, akú vzdialenosť pri tom prejdete pri tom jednom cvčiení, nejake vaše tipy a triky. ja mám 19 rokov, nosím veľkosť 42, niekedy nohavice 44. tento rok maturujem, a na matury ( polka mája) som si kúpila naschvál menší kostímček, aby som mala motiváciu chudnúť. treba mi dať dole tak cca 3 cm z bokov a 2 cm zo stehien, samozrejme by som bola rada ak by toho šlo dole viac. priebežne vám budem písať akos a mi darí, a bola by som rada ak by ste sa do tejto témy zapojili aj vy. ďakujem :)

besna

Kocky super uspechy s tym orbitrekom.
Ja ho doma nemam ale v posilke na nom makam pravidelne. Velmi ma motivujete tym ako ste schudli na nom.
Ja cvicim 4xaerobic a 2xkardio v posilke (tam makam na orbitreku 60min, alebo 30 a 30 si dam bud na biku alebo na beziacom pase, podla toho co je volne :o)) ).

bara017

ale strava urobi mozno viac ako cvicenie ale ja sa nemienim nejak obmedzovat a hladovat preto radsej makám na sebe:)

bara017

nie nie vobec som sa zo začiatku neobmedzovala v jedle:) a podarilo sa mi to asi za dva mesiace, ale efekt je este vyraznejsi odkedy nejedavam po piatej/siestej nic a teraz dva tyzdne skusam nejest sladke:) ale vzdy som sa stravovala zdravo, len toho sladkeho bolo trosku viac ako by malo byt tak teraz si skusam odvyknut a ide to pekne dole, ani nie tak vaha ale skor centimetre z pasu, bokov a tak:) ale efektivne je cvicit aspon tych 40minut.. zo začiatku aj s pauzami alebo to skombinovat s inou pohybovou aktivitou este.. ja cvicim tak 70 minut 5x tyzdenne niekedy 4x ako vydá..

monika813

bara tak to je uzasne, gratulujem k takemu uspechu :) a ako casto si cvicila a obmedzovala si sa aj nejako v jedle? a hlavne za aku dobu sa ti tak podarilo schudnut :)

zujky

ahojte dievcence, musim sa s Vami podelit. Dnes mi priatel povedal: pocuj kuratko nejak si sa mi scvrkla... .Moznp prosta veta,ale ja som taka povzbudena a happy :-)))).
Orbitreeeeeeeek !! :-).
Dnes nebudem cvicit, az zajtra hodku.
papa

me for me

bara zavidim :) ale v dobrom..ja nemam cas na orbitrek..ked je pekne tak som v robote,okrem toho si robim autoskolu dnes som dokoncila kurz a fakt netusim kedy zas zacnem na orbitreku..lebo ked som aj raz za cas poobede a vecer doma tak som rada ze som doma a nie este aby som bola na orbitreku .)

takze skor priberam ako chudnem :(

bara017

s orbitrekom sa da naozaj velmi pekne vytvarovat postava, takze do toho:)) Ja som presla z cisla 40 na 36:)) takze mu vdacim za vela.. A aj kondicka isla dost hore, to je tiez fajn na tom..

monika813

no baby sledujem tuto temu uz dlhsiu dobu a mohli by ste sa pochvalit, kolko ste uz schudli :) som zvedava, lebo aj ja chcem zacat chudnut a potrebujem nejaku motivaciu :)

meForMe

linnda maju ho isto tam kde si ho aj kupila,pripadne v exisporte..

minuska mam ho tusim od februara a cvicim ked mam cas,niekedy mam obdobia ze kazdy den,niekedy raz za dva tyzdne..