ahojte,mám v Hrani dva týždne hospitalizovanú 15 ročnú vnučku ,vraj pre poruchy správania( musím sa aj pousmiať nad týmto termínom ,jej matka ,teda moja dcera mala tie poruchy riadne prudšie v tomto veku a nikam som ju do liečebne nedávala)...pozastavujem sa nad tým,že vnučke posielam denne listy ,na ktoré nedostávam odpovede,už si začínam myslieť ,že je tam riadna cenzúra,vlastne ani k telefonu mi ju nedajú ,ak sa na ňu pýtam ,mám dojem ,že sestry majú nabiflenú jednu a tú istú odpoveď,rozhovor s primárkou prebehol v tom zmysle ,že informácie dáva iba zákonnému zástupcovi dieťaťa ,v čom má pravdu ,ale trošku ma zarazilo,že neprejavila ako lekárka záujem so mnou komunikovať,veď asi všetkým by nám malo záležať natom ,aby sme riešili situáciu v prospech dieťaťa...som sklamaná a celkový dojem zatiaľ nemám priaznivý ,no a nepridávajú mi k nemu ani tieto recenzie od ľudí ,ktorí tam mali deti...možno by rodičia mali prejaviť viacej lásky a hlavne trpezlivosti k svojim deťom a nemuseli by ich dávať do takýto zariadení...naozaj som mala dojem ,že sa rozprávam s bacharkami a nie zdravotníckym personálom...budem situáciu naďalej sledovať