Detska psychiatricka liecebna - Hran!

pepko1500

naozaj nieee...je to tam ako v zlom sne...Stale len lieky a lieky.Pocitil som to na svojom tele ake to je ked som tam bol 4mesiace zatvoreny!!!!!neprajem to nikomu!Nikdy tam nedavajte svoje deti!!!!Snaste sa ich spravne vychovat.Kazde dieta potrebuje lasku svojho rodica!!!!Snaste sa deti pochopit a pomahat im!!!prajem pekny den...

elisa11111

V Hrani nie je vobec az thak zle ...
Jak som tam isla plakala som .. uplne lebo som sa musela rozluciit s rodinou ... Sestricky boli mile, velmi sa tam o nas staralii , a niekto musi pochopit aj sestricky oni musia mat pevne nervy na tie deti ... Jedina vec co ma zarazila .. ze som nemohla mat mobil ... to mi velmi chybalo bola som daleko od rodiny .. a nemohla som s nimi volat :( .. a inak aj jedlo bolo dobre :) ... pomohlo mi to zamysliet sa nad sebou ...

tripi

ja to tam nepoznám,takže nejdem nikoho obvinovat,ale mamka bola na psych.licení,ale inde,a bola svedkom toho ako si sestričky vybíjajú zlosť na pacientoch a smejú sa tomu,bijú ich,kopú,nechajú ležať na zemi aj tri hodiny atd. ....hnus

žubrienka

normálny človek neuverí, že pobyt v psychitrickej liečebni je taký perfektný, ako ho opisujú jeho zamestnanci.Veď nepôjdu proti sebe. Tam aj z normálneho človeka urobia blázna. Vieme ako to chodí. Ale je zaujímavé že nikto neskúma, či ten psychiater či sestra majú v súkromí všetko v poriadku. Pod lampou býva nejväčšia tma a sú tam ideálne podmienky na vybitie si zlosti na nevinných deťoch. Čo milí lekári a sestry máte doma všetko ideálne? Ak áno žijete v Hráni na inej planéte.

sonna2

nikto nic?

rozhodujem sa, ci tam dat noje 16 rocne dieta,ktore nezvladlo svoje nabalene problemy a zobralo si lieky,

ja sa priklanam k ambulantnej liecbe, ale bojim sa, ci moje dieta tym neohrozim, ci naozaj nepotrebuje viac, ako mu viem ja dat,

maťuša111

juuj ta ja wam powiem že som tam bola a vôbec neni prawda že je tam hroozne a tie postele vymyslene v klietkach to nieje prawda!!! Vaše dieťa tam dať vg pohode môžete a určite mu to pomôže ..!!!

21Lucky

Boze moj ludia co to tu pisete za bludy?vidno ze o tom nic neviete.Ja mam teraz 17 a osobne som tam bol na pobyte 3 mesiace a je to tam dobre ziadne brutality praveze perfektna starostlivost.