Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

MMMaruska

Dnes som si kúpila lak na nechty Multi Dimension taký hnedastý, pekný je také odlesky hádže:) Uvidíme ako vydrží:)

PRavdaže keďže je akcia ak kúpiš tri výrobky máš 10% zlavu (čo je málo ale neva) som kúpila sestre lesk Glossy Lipbalm za 1,30 a mamine rúž za 2,20 oba Essence:) celkom sa mi páčia:)

bella1988

Ahojte ja som si dneska kúpila od tejto značky lesk XXXL Shine taký ružový a poviem vám, že je skvelý :) hrozne pekná farba, a aj príjemné zloženie, ľahko sa nanáša a voooobec nelepí, a to oceňujem :) ja som totiž maniak na lesky a mám ich hrozne veľa doma, ale na väčšine mi vadí, že lepia a mam taký nepríjemný pocit potom z toho. Ale tento je fakt super a cena - 1,90eur. takže rýchlo bežte a kupujte :D musím si nakúpiť aj niečo ďaľšie :)

MMMaruska

ja som vyskúšala ten ligotavý púder a žial iba vrchná vrstva bola ligoravá poriadne tieto ostatné sú menej ligotavé ale aspon to nepôsobí neprirodzene:)

Ten trojkorektor som si kupovala zbytočne, neviem, nei je zlý ale nejak ho neviem použiť:)

Neviem kde všade to už v DM je, ja viem len o Auparku...v BA

adema

Ahojte, tak prave tuto znacku som mala problem dlho zohnat. dostali sa mi do ruk laky tejto znacky este z ciech ale u nas som nikdy nevidela..az pred tyzdnom ked som bola v madarsku som objavila aj tam regal v drogerke tak som hned nakupila..zatial mam len laky vyskusane ale urcite vyskusam aj ine veci a utekam uz zajtra sa pozriet do dm ci aj u nas je uz regal..inak som z ke.. tak vyskusajte a dajtee vediet..ved aj alvedre ci ako sa to pise su lacne a dobre...;)

kellys

ja mam od essence 4 ocne tiene a su uplne super, ziadne ine mi 'nedrzali' na vieckach tak dlho bez toho, aby sa mi spravili ciarky :) a tiez aj farebne su velmi pekne.

ivica.ivica

aj ja som to prave dnes objavila v DM a ako podla man v porovnani s miss sporty ovela vecsi vyber...a vyzera to aj kvalitnejsie... a dost vela veci ma tam zaujalo... a tie ceny su smiesne lasne..kamaratka si kupila spiralu lak a make-up a platila 200 sk... uvidime ake to bude

lleilla

ja do toho nevidim,ale ak si vsimnes,tak gramaze su dost male,moze to byt aj tym,ale co sa tyka kvality-mne vyhovuje a som spokojna

MMMaruska

lleilla: takže nie je to niečo nekvalitné? Myslíš že tá cena je spôsobená napríklad aj očivine lacnou reklamou(čiže nemuseli platit fotografa a modelku ...)