Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

ivanka_83

dnes ludia nakupuju asi podla ceny, ze?mozno keby sme mali moznost vyskusat vsetko, ale v skrytych obaloch a nevedeli zancku, tak by sme vsetko urcili v rovnakej kvalite.v anglicku bezi v tv oddluzovanie mladych ludi.napr mladej kocke, ktora si potrpela na zname znacky dali 7 triciek a ona ich mala zoradit podla kvality, ktoremu urcila najvyssiu a najnizsiu.no a tie znackove veci obodovala ako najlacnejsie.ale nejde len o dotyk latky.este zalezi na tom ako latka drzi po vaprani a kolko vyprani.takze aj u kozmetiky ide o to, ze ci ta lacnejsia vam neposkodi do buducna tvar.poznam zeny co pouzivali lacne sminky a maju hroznu plet, avela starsiu ako zeny co pouzivali trocha drahsiu dekorativnu.ale to nemozem posudit podla seba, pretoze sa licim minimalne.

papaja

hraskulca

suhlasim s tebou,ja som tiez bola zvyknuta kupovat drahe kozmeticke veci,no skusila som od essence napr,ten penovy make up a je prvy,ktory mi na tvari vobec nevidiet,pritom aj prekryje,parada,mam uz aj puder,mineralny za €3!!!
ten set na obocie je tiez fajny,chystam sa este na bronzer alebo tie rozjasnujuce gulocky tak uvidim,skusim aj ten lesk co si pisala,za tu cenu nemam co stratit,mam sice aj z drahsich znaciek nejake vychytavky kt.som verna ale tato znacka ma prijemne prekvapila

hraskulca

nuz ani neviem ako som k tejto znacke prisla...kedze pouzivam vyhradne tie drahsie...a vraj kvalietnejsie...zvyraznujem to vraj....lebo teraz som bola milo prekvapena...najprv som pozrela na cenu ..par drobnych mi ostalo v kabelke..:D...a siahla som po mono ocnych tienioch..take odtiene som este nevidelav tej drogerke...a bola som prekvapena...vydrzali cely den,dobre sa nanasali...a pritom 1,50 euro? okolo...mala som dost...ked som pouzivala od loreal a mf nevydrzali ani 4 hodky poriadne...teraz som si kupila lesk na pery od essence ice chai....a som spokojna do prcic :D viac ako clinic co som pouzivala..vobec nelepi pekne zvyrazni...takze dva palceky hore....cena uzasna kvalita...v mojom pripade moze byt

exotacka

ajojte..pls aky je ten gulockovy puder od essence?..nieje nejaky sitny alebo tak?....je dobry?..neni alegrizujuci?

MMMaruska

suns, neviem či myslíš ten na "vybielenie nechtov" na nohách. Mám ho. Je to najprv taký fialovkastý lak a potom biely. Nájdeš ho v DM v regáloch pri kozmetike na nohy:) Používam ho aj na nechty na rukách a na tých chytá do priesvitnoružova ale je to celkom pekné:)

suns

aky je to lak na nechty co ta zbavi tej zltosti? tu to je niekde v tej teme, ale nedostanem sa k tomu, je toho vela :) ja som ho uz 3x hladala v essense rade a nenasla..diky:)

cajik

Nie nie, essence ich ma viac, jeden je hydratacny, dalsi tento co si vravis ten je myslim na mastnu plet, a potom je este penovy