Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

essence

caute kocky, no ja som si dnes kupila lesk na pery zo serie "pocket beauty", taky mentolovy co vraj osviezi dych, je krasny trblietkavy, nelepi, no super :)

fefe_

chcela by som vediet ci aj v lucenci v dm drogerii je takato znacka , alebo kde najblisie, v ktorych predajniach a mestach je dostupna znacka essence

3jana

ja som si dnes kúpila ten make-up s pumpičkou, tiež som mala podobný oil of oilaz ale neviem ho nikde zohnať a tak ma zaujal ten z essence. je to super praktické, tá pumpička vytlačí len toľko make-up koľko potrebujem, nezasýcha a nemusím nič šrubovať z makeupovými rukami. je proste super a za tých pár eur mi nie je ľúto vyskúšať ho....

cajik

ja som si dnes kupila lesk xxl shine a je SUUPEER, krasna jemna farba, nelepi, dlho vydrzi na ustach, ale to tu uz asi bolo pisane :))) super kozmetika

ivanka_83

papaja a preco mi to pises?z mojho prispevku si co pochopila?bol nezrozumitelny.ok.vysvetlim.prispevkom s trickami som myslela, ze cena neurcuje kvalitu a len klientelu.a ze to co je drahe, nemusi byt vzdy nutne to najlepsie.

papaja

ivanka

tak potom si si mala v Anglicku pozriet aj relaciu,kde hodnotili ocne kremy proti vraskam a vo vysokej konkurencii vyhral krem za necele dve libry zo supermarketu nieco na styl nasho Lidlu....takze tolko

ivanka_83

prosim ta napis mi, na zaklade coho usudzujes, ze som zatrpknuta.bo ja sa tak smejem krasne, hlavne ked sa šantime s mojim malym synom-zdravim.