Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

antena

kupila som si lesk xxxl shine. je fantasticky, pekne sa leskne, je husty a nelepivy. a za tu cenu. mozno ho porovnavat aj s omnoho drahsimi a v pohode sa im vyrovna. mozem len odporucat:)

jessicaa

mne sa tato znacka velmi paci,mam od essence balzam na pery a i spiralu je super!! navyse tato kozmetika je lacna a je super ucinna !! odporucam!!c

papaja

aluska

puder mali kedysi mineralny,ten bol fakt super,este lepsi ako od loreal ale uz ho zrejme stiahli z predaja alebo chystaju nove balenie

teraz mam od nich tiez jeden a celkom ujde,zavisi aku mas plet

aluska1

papaja a maju dobre aj pudre? a inak videla som na ich stranke aj take tie bronzove gulicky a taky puder v stetci
nevidela si to tam?

Martinka2

babik
to naozaj taka dobra spirala ze prekona aj MF ? :) lebo neviem aku si kupila moja kamoska ale vravela ze najhorsia spirala aku kedy mala tak neviem ci maju viac druhov ci ako..

babik

mam od nich spiralku s ruzovym :) a je uzasnaaaa... predlzi aj zahusti najlepsie ako som teda doteraz videla :) preto ma dost sklamalo ze som si kupila od maxfactoru spiralku masterpiece za 13€ a ani zdaleka nebola dobra ako tato lacnucka od essence:-D hort - nie je to vzdy cena co dava kvalitu :)

Martinka2

chcem sa spytat nema niekto skusenosti s ruzom tejto znacky?? uvazujem konkretne nad kupou odtiena cislo 01 frosted. Ak ho niekto z Vas ma prosim poradte aky je ci sa oplati kupit, ci je dobry :) dakujem :)