Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

Levicek

Ja mam tuto kozmetiku strasne rada, ten penovy makeup je skvely a tiez cierna linka, nie so stetcekom, ale takym tym kvazi fixkovym zakoncenim je super..dlho drzi a da sa nou urobit aj tenucka linka..este si chcem kupit tie farebne linky od nich...aj tie ovocne lesky vonave su fajn,myslim, ze sa tato kozmetika podarila

papaja

aluska

som vlemi spokojna so vsetkymi ich pripravkami na nechty ako vyzivovacie a spevnovacie laky a aj tie umele mihalnice su super,jemne,aj ked vypadaju huste po preliceni spiralou su super a to lepidlo je prijemne

majushka 127

a ešte jedna taká mini rada. Aj kozmetika S-HE je veľmi dobrá a lacná rada používam tekuté linky a oni majú úplne super. Neviem ako maskare, tie nemám vyskúšané ani s S-HE ani z ESSENCE ale ostatné veci super.

Majushka 127

Ahoj =)
ja pracujem v DM a túto kozmetiku poznám veľmi dobre.. áno je lacná, ale to preto, že essence chce ponúknuť možnosti všetkým. nájdu sa tam aj drahšie veci, neboj. a môžem povedať, že mám pár vecí essence a som s nimi spokojná.. prajem krásne a príjemné nákupy v DM

aluska1

papaja dakujem..a ty este s cim mas dobru skusenost??teda essence myslim..ak by si mi mohla tak strusne zhrnut.ja este od nich nemam vobec nic ale chystam sa ponakupovat snad vsetko...

papaja

je dobry stal tusim 2.90 a vydrzi mi vyse mesiaca a to si ho davam tak dvakrat denne,dobre kryje,mala som odtien 02

oh.my.gosh

ja som si kupila multiaction maskaru zo zvedavosti lebo na ceskom fore baby pisali ze je to uazsna maskara co sa vyrovna drahym,najlepsia aku kedy mali... a za 2,60 no nevyskusaj... no haha taky shit som este v zivote nemala, opad pod okom katastrofalny, a mihlanice mi uplne stiahla dolu, cize som vyzerala, ze ziadnu nemam. kupila som si aj hnedu ceruzku na obocie, tiez hrozna. som tymto s essence zacala aj skoncila

papaja

mne sa zda o cosi lepsi lesk od miss sporty a cenovo su asi rovnake

make up mam penovy a je dobry ale len ta 02 odtien,03 mi nesadol vobec