Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

wewericka

prave vcera som si kupila maskaru od essence-multi action,,,potrebovala som surne novu(malujem sa totiz minimalne s 3 az 5 naraz)poznate to,,jedna dobre predlzi druha doda objem tretia rozdeli a dalsia total zvyrazni,,.doteraz som si kupovala len od znacky rimmel london ,maybelline new york a pod.,,essence-multi action prekonala moje ocakavania,..prvy krat v zivote som sa dokazala dokonale namalovat s jednou maskarou...vazne odporucam,,akurat lutujem ze som na to prisla az takto neskoro ked mam plno kozmetiky inych znaciek.

kukikuk

ahojte, ja som bola velmi milo prekvapena z lakov na nechty S-HE v DM, doteraz som si kupovala len drahe ako Max Factor a pod, lenze nemali take pekne odtiene ako S-HE, taze som vyskusala. Musim povedat, ze dopadli nad moje ocakavania. Odtien je v 2 vrstvach presne taky ako vo flasticke a vydrzi u mna (po prelakovani spevnujucim lakom) 5-6 dni bez olupovania. Zatial mam 2 odtiene a nakupim si aj dalsie, stoja cca 1,90 E

blackberry4

Ahojte :)
Ja som si nedávno kúpila essence ceruzku na oči tú dvojfarebnú a som veľmi spokojná,krásne farby, vydrží celý deň.

adema

Levicek: nekupuj farebne linky na oci, kupila som si.Skoro vobec nefarbia, mam fialovu trblietavu a ciernu trblietavu a som smutna.fialovu vobec nevidno.musim teraz niekomu podarovat..

mensche

ja som so všetkými výrobkami essence nadmieru spokojná::)hlavne make up,laky a očné tiene.Sú lacné čo je podozrivé,ale dosiaľ nič lepšie som neskúsila:)