Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

hysterka24

No hej, v lekárni. Najprv som tam videla taký letáčik, ale vtedy som nevedela, že nejaká značka essence existuje :D A teraz som to aj videla, že to mali vystavené. Neviem, koľko to stálo, to som nepozerala. Ten púder by ma ale zaujímal... Neviem, ak to majú v šuranskej lekárni, tak to určite budú mať aj inde :D

Tyriss

Ja som si odtial kupila ten trojkorektor, quatro ocne tiene (krasne drzia cely den a maju super farbu)a priesvitny lesk(nie ten na maxi objem pier lebo mi nevonal) a som velmi spokojna..postupne vyskusam urcite viac veci z tej znacky a za tu nizku cenu prijemne prekvapenie

hraskulca

v lekarni? fiha,potom to nebude az taka nekvalitna kozmetika ako sa zvykne hovorit na margo jej ceny. Pure Skin som hladala v DMke..a nic :/ skusim v lekarnach

hysterka24

V lekárni som videla takú kozmetiku od essence, na problematickú pleť. Mali aj taký púder, tuším je to rada PureSkin. Nemáte s ním a celkovo s tou kozmetikou skúsenosti?

hraskulca

Dnes som kupila nizsie spominanu multi action riasenku...a som milo prekvapena..boli tam posledne dve..tak som sa bala ze budu vyschnute..riskla som...za tu cenu. A som prekvapena...efekt umelych rias sice nieje...ale krasne prirodzene su.Huste,predlzene,vytocene...pri tom mam pocit ze na riasach nic nemam-poznate to ten tazky pocit na ociach.Ani nestipe zatial. :) som zvedava kolko vydrzi

wewericka

aluska1 : ved to aj lesk mam ale zda sa mi moc ruzovy....ja by som tiezz chcela vyskusat este tu s efektom umelych mihalnic ze co to je zac..ale mam uz vyse 10 maskar..a co s nimi porobim neviem..

aluska1

wewericka ja som si pozrala tu stranku, ale netusila som, ze maju dobre maskary....vyskusam ju aj ja..za tie peniaze...ked nebude dobra tak mi ju nebude luto vyhodit

wewericka

je tam vsetko o ceruzkaach maskarach ...aj odtiene si mozte pozriet..len skoda ze vsetky vyrobky sa nedaju zohnat .aspon v ziline som vsetky nevidela.. a v BB uz vobec..je aj tam ta kozmetika?