Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

invisible

Keby len mastnejšiu :D Moja tvár je jedna katastrofa :D Ale make-up mám, penový od Maybelline, ale priateľovi to vadí, takže v podstate mi ich zakázal on, ale zvykla som si :) A bledá som tiež... Doteraz som používala od Manhattanu tie púdre, z tej rady na akné, ale chcem zmenu.

Lenka303

nemas zaco :) jaaj.. :D no ale tak radsej si daj pod ten puder nejaky mejkap..a ak mas mastnejsiu plet tak nejaky penovy :P tie su najlepsie.. :) a ten mineralny puder ti podla mna dobre sadne :) ale ak si nejaka bleda v tvari tak si nekupuj odtien pudru cislo 02 lebo to je ten najtmavsi :) zda sa ze je bledy,ale skutocnost je ina :D

invisible

Ďakujem :) Tak ja mám akné, ale nepoužívam make-up, iba púdre. To je prirodzenejšie a ešte keď sa mi zmastní tvár, tak to nevyzerá tak blbo.

Lenka303

invisible: ano zakryju :D ja mam viac menej viditelne pehy.. :D a dam si nejaky mejkap a na to ten puder tak nic neni potom vidiet :P

Mardzi

Dá sa to teda zohnať v lekárni? U nás v MT som to hľadala a nikde som nenašla stojan s tou kozmetikou a pritom ju všetci chvália :(

Lenka303

z essence mam vela malovatiek a som uplne spokojna :P ten mineralny puder je uplne super len mam tmavy odtien :( potom ta licenka... odtien 04..uplna ppcovka :D spiraly som mala dve,a s obomi som bola spokojna :P a laky na nechty..hotovy uzas :)

Bobaňa

ja sa len chcem opýtať aké máte skúsenosti so špirálou magic design mascara? a ktorá so špirál essence je najlepšia? asi naj sú tie ružová a zelená?