Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

Krevetka810

No tak ja teda s touto kozmetikou skúsenosti nemám ale po prečítaní tejto témy si asi niečo z nej zaobstaraám:Dak nie všetko:D:D:Dpráve dneska som sa vydala na prieskumy do LEKARNE, chcela som vzorky a prospekty od AA kozmetiky a vo výklade som si všimla práve radu Pure skin od Essence a vtedy som si spomenula že som tuto na fóre čítala dobré ohlasy na ňu tak som si popýtala rovno prospekt aj na Essence:Dspočiatku mi to pripadalo ako Miss Sporty-kt. moc nemám v obľube ale Essence ma zaujala hlavne širokým spektrom ponukaných produktov.Uvidíme v budúcnosti aké miesto si vybojuje v mojom rebríčku kvalitnej kozmetiky:)

Lenka303

invisible: som rada ze mas uz teda novu oblubenu znacku :D ja som si dneska z tej znacky kupila licenku a stetec.. :D a aj nejaky nadlak :D zatial su tie veci super,ale este nwm aky je ten lak,ale urcite super ako vsetko ostatne z tejto znacky :)

invisible

Takže, ten minerálny púder je fajn, použila som aj penový make-up a dosť dlho som sa vydržala nelesknúť. A takisto, očné tiene sú fakt super. Mám na očiach niekoľko vrstiev a vôbec sa nezrazili. Mala som už kopu dlhotrvácnych očných tieňov, ale tieto také aj skutočne sú. Tuším mám novú obľúbenú značku :)

invisible

Ja som veľmi chcela ten Loreal TMM, ale všetky odtiene v obchode mi boli tmavé. Neviem, možno v lete, keď sa opálim, tak skúsim...

Lenka303

no a preto ja som sama :P heh tak si pozri ich stranku a kukni ich najbledsi odtien.. :) mam ti to pozriet alebo??

hraskulca

Aj mna by priatel len bez make upu videl..ale aj bez riasenky :D asi mi oslepol chudacik. A tiez si brusim zubky na lorela True Match minerals,len neviem aky odtien zvolit.

invisible

Loreal som istý čas používala, tuším Ideal Balance, či ako a volal ten make-up, ak som povedala blbosť, tak sorry :) Ale väčšinou mi bol Loreal tmavý, lebo som chcela ten minerálny make-up skúsiť.

A neviem prečo mu to vadí, vraj som krajšia bez neho, má zvláštny zmysel pre krásu :D A okrem toho mu vadí, keď ma bozkáva :D

Lenka303

tak skus aknecolor.. :D ale on dost vysusuje plet :( ale inac pocula som o dobrych mejkapoch od loreal paris :P omg to preco mu vadi? :D ja by som mu hned poedala svoje :)