Kozmetika essence v DM drogerie

Príspevok v téme: Kozmetika essence v DM drogerie
MMMaruska

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si nový regál. Kozmetika essence. Na internete som o nej skoro nič nenašla, /////

Je nesmierne lacná, možno aj preto že balenia za mi zdajú pomerne malé. Neviem gramáž.

Napr špirály za 2,90 eur, rúže za 2, 20...

Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila trojkorektor- je tam aj zelený aj červený aj hnedý:)

Som zvedavá na vaše príspevky:)

papaja

mam ju v praci ale je taka cierna a tusim strieborny vrchnak,nie ta glittrova ale obycajna,fakt super kresli tak vyrazne,zajtra ti pozriem presny nazov

Martinka2

Dievcata neviem ci ste tu uz o tom pisali alebo nie..ak ano tak sa ospravedlnujem ale nechce sa mi citat cez 500 prispevkov :D....chcem sa spytat najma na gelove linky na oci...ci su dobre...tie smokey eyes co je tam tien a linka...Vdaka :)

Evangella

Pleťová voda pure skin mi veľmi vysušila pleť.Ešte teraz mi zanechala následky :( Pred tým bola mastná a teraz je suchá.

77lulinka

ooo tak to je super cena som zvedavá či budu mať v dmke všetko čo potrebujem lebo ked si pomyslím aký je ten stojan velký tak neviem či sa tam všetko zmestí:))tak už len čakať na výplatu :D

77lulinka

ahojky chcela by som sa spýtať na ceny niektorých vecičiek napr:
smokey eyes set, tekuté očné linky hocijaké, lícenky, bronzový kompaktný puder, set mini aplikátorov a na ich stránke maju zobrazené aj umele riasy...videl ich niekto v nejakej dmke v BA??

AdulQa

Dnes som videla v Tescu kozmetiku essence.. ale skor ako pletovu.. nie dekorativnu.. akurat tam mali korektory a make up na aknoznu plet...plus vsetkz tie cistiace pripravky.. :)