Virus HPV - neistota,hrozny pocit

Príspevok v téme: Virus HPV - neistota,hrozny pocit
kassen

Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes

kiki

danielah
kde zozenem koloidne striebro, to sa uziva? a ako? a zabera aj daco ine okrem striebra? to je na hpv?

STRELKO
citala som ze HPV sposobuje aj rakovinu inych casti tela nielen krcka mat., ale i pazerak, ustna dutina, konecnik, spojivkovy vak, vulva a tak.takze neviem aka tu moze byt prevencia-ked uz som samozrejme nakazena virusom.to mam navzdy? na gyndu samozrejme chodim, ale co tie ostatne veci???

danielah

Relativne lacnym, bezpecnym a ucinnym pripravkom je koloidne striebro. Posledne vysledky z labakov niekolkych univerzit ukazuju, ze je to nielen bakteriostatikum, ale i antivirotikum!!! A ze to nie je ziadny vymysel nejakych sarlatanov, o tom svedci i to, ze si ho US Army zaradila do svojho pohotovostneho vystroja...
U nas sa ale predava iba v koncentracii 10 ppm a dodavatel odporuca kvoli vlastnemu sicherungu uzivat nizke davky. Nehradi ho poistovna a farmaceuticku lobby ide rozhodit od zlosti...

strelko25

Ahojte, neskoro na strach. Vírus HPV má v tele 80% sexuálne aktívnych ľudí, a nielen tých, ktorí sú promiskuitní, ale i takých, ktorí žijú niekoľko rokov v partnerskom zväzku s jedným partnerom. Kedže sa tomuto typu vírusu nevenovala donedávna žiadna pozornosť, nerobila sa ani prevencia. Vírusom HPV sa môžte nakaziť, i ked používate kondom, stačí malý dotyk v oblasti pohlavných orgánov. Vírus HPV nespôsobuje u každého rakovinu krčka maternice, majú ho tak ženy ako i muži, i ked muži sú väčšinou nosiči. Rakovinu krčka maternice môžte dostať tak nečakane ako inú rakovinu, pretože väčšina z nás má v tele rakovinotvorné bunky, alebo vás tak isto môže zraziť zajtra auto. Vakcína u nás je zatiaľ iba pre dievčatá do 17.rokov /myslím/, ešte je dosť drahá, ale určite bude onedlho na trhu aj tá pre staršie ženy. Najlepšia prevencia je cytologia aspon raz ročne a vernosť. Ja mám tiež v tele HPV vírus, tak ako väčšina ľudí, ale cytologické vyšetrenia boli zatiaľ OK. Dievčatá, skôr zomriete na strach z rakoviny ako na samotnú rakovinu.

hviezdička

ahojte, vie mi niekto pomoct? v poslednom čase som na sebe začala pozorovať určite zmeny, a to aj v oblasi pohlavného života. pokúšame sa s partnerom a babatko, a vždy ked sa milujeme bez toho aby si dával pozor, hned po pohlavnom styku začnem krvácať, ked si dáva pozor nič sa nedeje. Okrem toho posledné dva tri týždne mam aj ked nie moc silné, bolesti v podbrušku a tak isto ma bolievajú nohy.

dabby

Ahoj lindusa,by somsa rada s tebou porozpravala o par veciach.Mohla by si napisat e-mail,som tu zaregistrovana a tam mam aj mail.Dik

optimistka?

Ahojte, asi pred mesiacom a pol som mala citologiu II-IIIa, lekárka mi odporúčala konizáciu, pri kultivácii mi však zistili bacil o ktorom som sa dočítala, že spôsobuje zápal krčku maternice a na tom mi predpísala antibiotiká AZATRIL.Je možné, že keď sa mi vylieči zápal, tak sa mi vylepší i ster a vyhnem sa konizácii? Viete mi poradiť? A ešte jedna otázočka, práve dnes sa moja sestra dozvedela výsledky steru a IIIa, ani sa mi tomu nechce uveriť. Ju hneď objednali na konizáciu, pretože má i nejaký výrastok. To sa nedá hneď vyliečiť? Musí podstúpiť konizáciu? Ďakujem za odpoveď