Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes
Virus HPV - neistota,hrozny pocit
Adriane:
Presne neviem odpovedat. Pri sucasnej medialnej kampani na antiviralne lieky a ockovanie, sa konkurujuce spravy z prirodzenych prostriedkov velmi potlacane. Ak niektora sa presmykne, je to priam zazrak(v zhladom na mozno 50-100 miliard antiviralnych drog.)
Napr len AZT, ktory pouziva najmenej 3 miliony HIV pacientov v USA, stoji mesacne 1000 az 3000 dolarov, co je len tu 1 az 3 miliardy mesacne pre farmaceuticky priemysel, tam si predsa nedaju do toho kafrat konkurencii!
Ja by som bral najdostupnejsie-selen 600 mikrogramov, olivovu list(15% oleuropein)3 krat 4 (500 mg), bral by som 2 krat lyzicu kokosoveho oleja a robil by som si vyplach striebornou vodou. Tiez by som bral extra vitamin C, vo forme ester C a tiez ester C palmitat aspon 5 gramov denne, lepsie 10. A chodil by som na kontrolu, aby so zistil ci to pracuje
Ak nie, pridal by som chaparal(2 gramy denne )alebo/a vytazok z brezovej kory alebo 3 deci brezovej vody.
Betulin je doma k dispozicii len z polskej firmy Sylveco, maju 2% tinkturu, hodne draho. Odporucena davka betulinu je cca 500 mg(jedina sprava z Ruska, kde tieto vyrobky predavaju).
V pripade nutnosti sa da z brezovej kory po domacky vyrobit tinktura- ja som to vyskusal sam na sebe.
Rozomleta vrchna (biele suplaty) brezova kora, najlepsi je ju rozdrvit v kavomlynceku na prach a 3 krat tolko na vahu cisteho alkoholu(96%). Nechat luhovat v uzavretej flasi, kazdodenne dobre potriast. Po jednom az 2 tyzdnoch zliat a roztok by mal obsahovat 3 az 5 % betulinu a betulinickej kyseliny, nieco lupanov a trocha taninu(tmava farba).
Teda v polievkovej lyzici(15mililitrov) by malo byt asi 500 mg betulinu. Zamiesane do drinku sa da vypit, hoci chut nie je svetova.
RNG
no a co je na HPV najucinnejsie&? zalezito od serotypu? lebo ich je ajvyse 100. mna zaujimaju ti e s vysokym rizikom, onkogenne typy a potom papilomy-bradavice kozne, a kondylomata
panika
ahoj. ako to, že si sa zle vyjadrila? v čom si sa splietla? ďakujem za odpoveď
Zase len spomeniem prirodzene antivirotika: olivovy list,chaparal, betulin a ine.V popise mnohych tropickych rastlin su spomenute antiviralne vlastnosti.
Syntetickych farmaceutik naprotitomu je velmi malo a vsetky maju velke postranne ucinky.A cenu.
Nikto tu nespomina ani vitaminC, selen kollostrum a ine trivialne prostriedky inhibujuce virusy..
Hovori sa o nebezpecenstve(hysteria okolom chripok) masovom ockovani-dokonca v USA povinnom(!), hoci podla vysledkov doterajsieho ockovania su vysledky mizerne, dobre len na ten druh, na ktoe bola vakcina navrhnuta. Ale virusy prudko mutuju, takze tento typ ochrany za moc nestoji.
V cine to dokazali masovo-zistili, ze obycajny selen(200 mcg denne) je lepsi, nez vsetko ostatne.
(a to vlastne aj robi..ak by sa ti tam nieco rozsirovalo, zistil by to na vysledkoch cytologie.Tak sa neboj)
cytologia moze byt zhorsena zapalmi..najskor musi preliecit zapal/y..a potom skontrolovat cytologiu
panika
ano viem,ze to bolo kvoli tomu vytoku.ibaze gynekolog mi povedal,ze tieto virusy su zabalene akoby spolu a potom sa to postupne prejavuje.Skor mi je cudne,ze mam stale zle vysledky cytologie a nic so mnou nerobi... nemal by mi zobrat vzorku aj na histologiu? ved co ak sa mi tie bunky rozsiruju ak su rakovinotvorne,kedze mam hpv16...a on stale iba robi cytologiu a nic viac...
(terik 22-zle som sa vyjadrila...beriem nazad.)
vanilka1100,
osoba kotra ti to povedala, nema pravo pracovat v zdravotnictve.
skus si precitat temu''PRAVDA O RAKOVINE-VITAMINB17/B15''.
danula
HPV je virus, takze sa neda liecit antibiotikami. Ak si ich dostala, bolo to kvoli tomu vytoku, ktory bol sposobeny zrejme inym mikroorganizmom