Virus HPV - neistota,hrozny pocit

Príspevok v téme: Virus HPV - neistota,hrozny pocit
kassen

Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes

optimistka?

Ahojte, prave dnes som volala mojej lekarke ohladom vysledkov cytologie. Pravidelne chodim na preventivne prehliadky a doteraz som mala vzdy II. A dnes? IIIA. Zacala mi vysvetlovat co to znamena, vraj som este v dobrej polovici. Hovorila mi aj o HPV viruse, ze tam mam aj zapal...Ale ako vidite, pisem len same utrzky, lebo aj ju som po pociatocnych slovach prestala vnimat. O dva tyzdne mam ist znovu na ster. Som zmatena, uz som si aj poplakala a teraz neviem, čo dalej. Bojim sa.

panika

to som rad.Zatial to (dufam) este nepotrebuje,lebo ma len 15 rokov.Ale ked pri testoch vyslo, ze je alergicka na latex, bolo to prve, co ma napadlo.Dakujem

doc

to by chcelo na alergologiu
ale zatiaľ som sa nestretol s tým že by boli ženy alegické na značku Primeros a Himeros
za svoju prax som sa s alegiou na kondomy nestretol len niektoré klienky mojej ambulancie mali nepríjemé pocity po jahodových Durexoch, a ochutených Pepinoch ale to sú vyrábané v Azii

doc

prezervatív a lekaárske rukavice sú z rovnakého materialu
a cez rukavice nič neprejde a cez prezervanív Áno???
porozmýšlajme
alebo sú všetci lekári na celom svete už nakazený AIDSom, HPV, Chlamídiami syfilisom, kvapavkou, tetanom,.....

j

Ahoj panika!
Obcas pisem na temu HPV, lebo som tiez pozitivna.
Vakcina pre zeny, ktore uz maju HPV je 41% uspesnost a stoji 15 000 Sk (3x 5000/ ako niekto uz pisal. Viac o tejto teme hladaj na zdravi v temach HPV je ich tu rozoberanch viac. Su zeny, ktore doporucuju indonal. HPV je virus. Ked si sa infikovala znamena to, ze si musis posilnit hlavne imunitu, aby organizmus s tym vedel bojovat a sam si vytvorit protilatky.
Doporucujem cytosan a vela prevela vitaminov, cajov od vilcacory, cez lapacho a vela zeleniny typu karifiol, brokolica, kapusta, kel...
Hlavne nie PANIKU! Odoberas si energiu zo sleziny a pecene a si zranitelnejsia a virus sa mnozi...
Rakovina Ti nehrozi, lebo budes sledovana, len sa s tym zle zije, pokial sa objavia bradavice na genitaliach z vnutra aj z vonku a musis to povedat partnerovi, ktoreho bohuzial 100% neochrani vraj podla www.indol.sk ani prezervativ.
J.

J.