Virus HPV - neistota,hrozny pocit

Príspevok v téme: Virus HPV - neistota,hrozny pocit
kassen

Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes

becky

ahojte chcela by som sa spytat, pred rokom som mala condylomy najprv mi ich lekar odstranoval nejakou zieravinou alebo co to bolo a potom sa mi objavili znovu a dal mi wartec a preslo, to znamena to ze teraz som viac nachylnejsi na RKM a mala by som chodit castejsie na citologiu?

panika

Elina
ja som neskoro zistila, aka je tato stranka pre ludi hrozna - uz by som asi na nu link nedala:(
Isoprinosine je na podporu imunity, ale s hpv si asi neporadi. On ma vlastne nastartovat telo. Ale skus dat do vyhldavaca Ockovanie proti hpv - tam vybehne viac clankov. A uz nie takych desivych

elina

panika, no tak tam som odpoved na moju otazku nenasla.
ale pocula som o lieku isoprinosin len neviem ci odstrani tie virusy z tela alebo len posilni imunitu, lebo ako viem herpes virusy ostanu v tele navzdy-nepomoze asi acyclovir, ale ako je to shpv neviem-kedze je aj ockovacia vakcina-da sa to zistit krvnymi testami ci ho este mam?a co indonal?tam pisu ze niektori jedinci su nan rezistentni, tak fajn, ako zistim ze prave mne zebere

elin

da sa HPV uplne odstrani ci vyliecit, alebo ostane navzdy v tele? prosim o odpoved? a co okrem rak. krcka maternica sposobuje?,,