Virus HPV - neistota,hrozny pocit

Príspevok v téme: Virus HPV - neistota,hrozny pocit
kassen

Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes

bran

pokial som spravne informovany, tak ani prezervativ nieje dostatocna ochrana proti HPV. Alebo je? A koudy - HPV virus ma velka vacsina ludi (vraj okolo 80%), takze je vysokopravdepodobne, ze by ho mohla dostat aj keby nespala prave s tebou.

danula

koudy
no vacsinou sa to prenas apohlavnym stykom a ked ta baba spavala len s tebou a ty si bol aj s nejakou inou,tak sa mohla nakazit len od teba...a chranit sa len kondomom a ked si chces byt isty,ci to mas chod k urologovi nech ti to zisti...

koudy

prosim Vas jedna slecna tvrdi ze ja som ju nakazil virusom hpv... co teraz ako sa mam branit? ja pochybujem o tom ze mam nejaky virus ... aj ked je to mozne. dakujem

RNG

Betulin je pentacyklicky triterpenoid, biely prasok, nerozpustny vo vode.Jeho antiviralne a protirakovinne vlastnosti sa skumaju uz od roku1990.
V rusku, kam moc farmakologickych firiem neprenikla(este) je mnozstvo preparatov na predaj s betulinom. Pouzivaju ho napriklad pri regeneracii pecene(poskodenej alkoholom alebo roznymi virusami), pri roznych virusovych chorobach(vcitane HPV a HIV)

Betadine jodu je len draha forma jodu.Obycajna jodova tinktura(2.5% jodu a 2% KJ v alkohole)bola nahradena drahsiou organickou latkou betadinom viazanym na jod(1% jodu), s reklamou, ze je to lepsia forma.

bran

koudy >
u muzov sa HPV zistuje z mocu u urologa, aj ked skoro ziaden to nechce robit. Tomu celkom inac nerozumiem, naco liecia zeny a robia im konizacie a podobne, ked u muzov to ani nezistuju? Ved ked zena pride domov tak to chyti zase, nie? Alebo sa mylim?