Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes
Virus HPV - neistota,hrozny pocit
Indonal(I3C) je doplnok proti rakovine, nie proti vyrusom.
Odporucil by som radsej selen, ten je aj antiviralny, aj protirakovinny + antioxidant. A lacnejsi.
Intenzivne davkovanie600 az 800 mcg
A radsej brat napr. olivovy list(olive leaf extract) aspon nizsie davky(neintenzivne)
bran
indonal sa predpisuje?hm, ved to je doplnok, nehradite si ho?
odkial ma lekar o tom vedomost? stretla som sa tym prvy krat, ze to lekar odporuci.
osobne s t indonalom mam dobru skusenost. neviem ako a ci zabera aj na HPV som neskusala , ale na cystu mi zabral
lubka >
velmi Vam drzim palce. Manzelka ma 18-ku, teda tiez nic moc. Mne typ nezistovali, ale tazko budem mat iny. Zatial sa navonok nijak neprejavuje. Lekarka nam obom predpisala Indonal. Poznate to niekto?
danula >
Ja si nemyslim ze to je az tak v pohode ked to ma aj muz. Sice sme len nositelmi, ale co ak HPV u manzelky potlacia, a ja ho budem mat veselo stale dalej? Nezhorsi to aj jej stav pri kazdom styku?
no ahojte, ja s partnerom sa tiez pasujeme s hpv. Je to strasne, ale neda sa s tym nic robit. A je zbytocne a nefer obvinovat jeden druheho. Snad pomoze ockovanie a oa par desiatok rokov nanho zabudneme ako na cierny kasel alebo tbc. Snad. Ja mam maligne typy a nabuduci tyzden mi budu robit konizaciu a priatel ma kondylomy. Nadherna kombinacia, ktora nam uz sposobila tolko utrpenia, ze si to niektori ludia ani predstavit nevedia. Najhorsia je neistota...a co v buducnosti?Ako dalej?Nic, len verit, ze sa s tym organizmus popasuje...Nie som promiskuitna a a o to viac ma to stve...Preco?...Drzim vsetkym palce, ktori s tym bojuju a trapia sa...
koudy
zbadit sa ho asi uz nezbavis a ak hej,tak iba tvoj imunitny system sa s nim dokaze popasovat,cize po nejakom case sa ho mozno dokaze zbavit,ale nemusi to tak byt...mne doktor povedal,ze po niekolkych rokoch mozno zmizne a niekto s tym zije cely zivot a vobec o tom ani nevie...takze si nemusis robit s tym az take starosti...len to hlavne nerozsiruj a chran sa prezervativom...ak mas uz stalu priatelku,tak sa o nu bude gynekolog starat a ty sa nemusis strachovat..
Virusu sa da zbavit, ale v nasledujuci den ho mozes dostat znova. Su lahko prenosne, virulentne(prudko sa rozmnozujuce) a pokial nemame na nich obranny system tak nas za par dni polozia do hrobu. Doslova, to nie je prehnane tvrdenie.
Nanestastie ich vzdy zopar unikne nasej obrane, takze mnohe virusy v nas pretrvavaju cely zivot. Niekedy pri oslabeni tela sa premnozia, ochorieme a vtedy je treba telu pomoct.
Doplnky na zvysenie obranyschopnosti, doplnky na regeneraciu poskodenych casti tela pripadne dokonca antiviralne prostriedky, ktorych je zatial pomerne velmi malo.
takze ked mam ten virus uz sa ho nikdy nezbavim?? ked som to spravne pochopil
Zvysenie obranychopnosti tela proti roznym virusom:
Dobre stravovanie, hodne zeleniny, pravidelny denny rezim, vyhybat sa stresom.Dostatocne pit, teda vodu, nie tekutiny.
Doplnky osvecene na zvysenie odolnosti proti vyrusom:( teda uplne sa im neda zabranit, ale daju sa obmedzit a da sa telo posilnit, aby ich porazilo v minimalnom case a s najmenej nasledkani-idealne bez toho, aby sme vobec nieco zbadali)
Vitamin C(2-3 gramy denne,+ potlacane kodexom alimentarius, ale osvecene v mnohych krajinach, vitaminE 200 az 600 IU, zinok 30 mg vo vhodnej forme pre spravnu absorbciu, nekombinovane s blokujucim zelezom, selen400 i viac mikrogramov.
V pripade naznakov viralneho utoku okamzite zvysit davky vitaminu C, pouzit antiviralne (vytazok z olivoveho listu(3x 1-2 gramy, 15% oleuropein), prevencne aj ine antimikrobialne na predidenie hlavne bakterialnych sekundarnych infekcii na oslabenom tele, menovite oreganovy olej(3x300 mg a/alebo GSE 15-30 kvapiek do pol litra vody, postupne za den vypit.