Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes
Virus HPV - neistota,hrozny pocit
lubka
drzime, daj vediet ako to dopadlo
bran
tym pingpong efektom som myslela neustale vymienanie virusu medzi partnermi. Plati to pre bakterie. Virus, ked je raz pritomny, perzistuje v okolitej sliznici a v kozi,tak ze si myslim, ze ked ho uz raz mame, stav sa nezhorsuje s poctom sexualnych stykov. HPV je hrozne...kiezby sa s tym dalo nieco spravit...resp.keby uz existovala terapia...drzim vam palce...drzte aj vy mne, zajtra mam ten zakrok:)
bran
tak to neviem,ci jej to stav nezhorsi...ale snad nie,ja som s priatelom prestala mat pohlavny styk tak casto a lekar mi povedal,ze to nie je riesenie ze mame fungovat normalne dalej,akoby sa nic nedialo.Samozrejme s ochranou...
Ahojte,
Ma niekto skusenosti z HPV a tehotenstvom? Ja mam ten virus uz tiez dlho a planujeme z mojim partnerom dietatko. Potrebujem ma neake informacie ze ako hpv ovplivnuje tehotenstvo?
Forma selenu z firmy Jameson je fajn, davka je mala, cena vysoka
Tabletky by mali byt 200 mcg.Cena nie viac nez 2 koruny za 200 mcg.
Odporucam najst vhodny a lacnejsi zdroj cez Google.sk pod slovami, doplnky, selen
RNG, prosim ta a aky selen odporucas. citalasom ze nie vsetky su ucinne? ja mam od tusim jameson, co tak nejak sa ta firma vola-pise, 50mcg. je to dobra znacka-firma?teda ci je organicky?lebo to nepisu v slovencine.nevyznam sa v tom .vdaka
lubka
co si myslela tym "pingpong efektom"? Ze preliecenej partnerke sa nemoze znova prejavit virus resp. zhorsit jej stav?
no jasne, zle som sa vyjadril. nepredpisala nam indonal, iba odporucila. Vraj s nim ma dobre vysledky s ohladom na HPV. Aj ked neviem, kolko z jej reci bola iba reklama, za ktoru jej vyrobca plati, kedze ona ho rovno aj predavala. A nieje zaockovanie proti HPV zbytocne, ked to uz raz clovek ma?
bran>
dakujem. Je to tazke. Stale sa nad tym trapim, aj ked viem ze mi to nepomoze. Ten indonal asi vyskusame a mozno sa dame obaja aj zaockovat. Co sa tyka toho nosicstva a o zhorseni stavu zeny:citala som na nete, ze partneri zdielaju rovnake typy hpv a nie je tam pingpong efekt. Citala som to z viacerych zdrojov. Preto si myslim, ze rozchod kvoli hpv je absurdita, lebo premorenost populacie je takmer 90% a to hovorim ako lekark Mnoho veci sa este o hpv nevie a ja stale dufam, ze po zavedeni vakcinacie incidencia rakoviny krcka klesne podobne ako vymizli ine infekcne ochorenia. Zatial ostava prevencia a pravidelne kontroly. A samozrejme zabranit promiskuite, co je asi nemozne:)tak vsetkym drzim palce, je to tazky boj...
Všetky produkty, na ktoré beží reklamná kampaň sú volnopredajné, bez úhrady zdrav. poisťovní.To znamená, že Indonal je bez predpisu a pacient si ho v plnej výške hradí sám.