Virus HPV - neistota,hrozny pocit

Príspevok v téme: Virus HPV - neistota,hrozny pocit
kassen

Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes

veronika

Mam 18 rokov a doktor mi robil testy a zistil vysledok ktorý presne nepotvrdzuje ci mam virus HPV alebo nie takze cakam na dalsie vysledky, neviem preco sa to z tych vysledkov nedalo urcit vraj je male riziko vyskytu virusu

RNG

30 kapsul kazda 150 mg I3C za vyse 800 korun.
Pricom vo vyskume, z ktoreho sa cituju dobre vysledky pouzivali 300 az 600 mg denne!

lubka

Ahoj bran
tak mam za sebu diagnosticku kyretaz na potvrdenie zavaznosti zmien.Ked sa potvrdi CIN1, nemusim ist na konizaciu, ak sa naopak potvrdi CIN2, budem ju musiet podstupit...a to mam este len 24rokov:( Mam hrozny strach a dufam, ze to bude 'len' ta 1-tka. Uz ste vyskusali ten Indonal alebo sa len chystate?Ja o nom tiez rozmyslam...Inak dakujem za podporu:)Pozdravujem manzelku a drzme si palce:)
Luba