Virus HPV - neistota,hrozny pocit

Príspevok v téme: Virus HPV - neistota,hrozny pocit
kassen

Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes

adi

RNG-chcem sa len opytat, pisal si na tejto strane, ze na zvysenie imunnity treba brat zinok, selen, aloe... Ja mam tiez HPV 16 a chcem to skusit, len mi z tho nie je jasne ako to davkovat, vybrat si len niektory z tych produktov alebo to musi byt kombinacia tych produktov, ktore si tam uviedol. dakujem

neor

zdravim, mojej priatelke zistili HPV virus, a tak by ma zaujimalo, ci mam ist na nejake vysetrenie aj jam resp. ci tym mozu byt nakazeni aj muzi. Ak ano, ako sa to lieci. Dakujem za odpoved

suzy3

Ahojte, dnes som sa vrátila, bola som v nemocnici na konizácii. Pred tým som mala zistenú cytológiu CIN 1-2. Po konizácii som mala hystológiu ešte horšiu CIN 3. Zabudli mi ale urobiť ster na HPV vírus tak som po týchto rôznych príspevkoch, ktoré som si tu prečítala dosť nervózna.Môžte mi niekto napísať nejaké podrobnosti.Ďakujem

RNG

Necakaj, bran sa!, virusy treba zatlacit ku stene. Tak nemozu robit sarapatu v tele. Navody na zvysenie imunity som uz napisal mnohokrat.Pomahaju. Len netreba vyckavat. Samo od seba to ani neprejde ani sa neznizi. Treba konat!

marcelka

som nešťastná.Lekár mi oznámil HPV 16 a ja teraz netuším čo bude.Mám 3 detičky 29 rokov a čo ďalej.Nájde sa tu niekto podobný s niečím takýmto?Potrebovala by som poradiť či sa dá niečo robiť.Lekár mi povedal,že treba pol roka čakať na ďaľšiu kontrolu.Je to normál?

ea

Ahojte aj mne zistili ze som HPV pozitivna pytala som sa vsak ci ma ist na vysetrenie aj moj prietel a lekarka povedala ze nie. Neviem co bude dalej povedala mi ze som este mlada na to aby to bolo vazne, mam 22 rokov, mala som dvoch partnerov. Lekarka mi vsak odporucila ist na ockovanie a potom na kontroly poradte mi ak viete nieco co by som mala urobit pre to aby som sa toho zbavila dakujem

RNG

Vedla reklama firmy Biogenetika tvrdi, ze je vyse 100 druhov hpv, mnohe neskodne.
Nuz to ten obraz len komplikuje, pretoze kazdy virus kontinualne mutuje a je len vec casu a nahody, ako nove mutacie budu ci neskodne, ci nebezpecne.
A o to je dolezitejsi adresovat vseobecnu imunitu proti vyrusom, nez potlacanie a imunitu specifickych jednotlivych druhov