Virus HPV - neistota,hrozny pocit

Príspevok v téme: Virus HPV - neistota,hrozny pocit
kassen

Ahojte, neviete mi niekto poradit o viruse hpv? dnes mi lekar povedal vysledky citologie a skoro ma porazilo..neviete niekto po akej dobe sa ten virus prejavuje?neviem ci to mam od sucasneho partnera alebo od predchadzajuceho..je pisane, ze sa to prenasa pohlavnym stykom..skoro tri roky mam toho isteho partnera, tak neviem kde sa stala chyba..prosim nejake rady..dikes

RNG

Necakaj, bran sa!
Avod na to ako je tu uz uvedeny mnohokrat.
Nic nie je 100%, ani kondomy, ani abstinencia ani uzasna opatrnost.
Je to vek sirenia sa virusov tak ako nikdy predtym.Cim aktivnejsie sa branis, tym je sanca chytenia alebo prepuknutia mensia
Problem extra virusov vyplyva z pohybu ludi.
Preto sa treba extra branit, podla moznosti zvysovanim imunity a hygieny.

marcelka

pre Adi.Prosím Ť keďže si písala,že máš tiež 16-tku ako často Ťa volá gynekológ na prehliadku a testy?ĎAkujem za odpoveď,lebo mám taký dojem,že ten môj dr.na mňa kašle.Drž sa.

simca

a podla mna to ma kazdi chlap ved oni vkuse podvadzaju viuzivaju babi,na 1noc,chodia po bordeloch,zbieraju a zbieraju a mi kapeme a oni nic?

simca

ved mam 20rokou a vihodili sa mi tie bradavicki,sa ja preliecim ,najdem priatela zase a ten mi prenesie mozno este viac tich hpvciek,a ak ma bude podvadzat tak este viac.no nerozumiem tomu ,mam 20rokou a nemam si uzivat priatelou ci ako,sak dnes nestretnem toho praveho navzdi,sa preliecim a znova ,takto sa ozaj 30tki nedozijem,ked chlapi si podvadzaju a mozu si robit co chcu..

simca

ahojte aj mne sa vihodili bradavicky dole a je ich dost,no dnes som od ginekologa musela o 1200 odist od rana siedmej som cakala.no tak ani neviem kedi to da dole a ako sa to dava dole a ani neviem kedi odkoho tento rok som mala dvoch.prosim o radu ako mi to ide davat dole,nemozem si to radsej sama strhnut.ani neviem kolkatku mam zatial lebo az pondelok tam zajdem znova.

RNG

Vsetky doplnky vyzivy sa daju kombinovat.Niektore treba brat osobitne.
V tvojom pripade probiotika osobitne, nie spolu s o zinkom (ani ziadnym inym antimikrobialnym prostriedkom)
Zinok a selen potrebuje kazdy, nedostavame ho dost v potrave(vycerpana polnohospodarska poda), aloe a Laktobacilus bulgaricus zvysuju tiez viralnu imunitu.