Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

slnicko

..ale uvazujte, keby sme sa stretli tak by sa nikto necervenal..aspon u mna by to tak bolo, lebo by som bola medzi ,,svojimi,,..

bobaaa

Mám ten istý problém,ako vy-červenanie.Trvá to už asi 5 rokov a každým rokom je to horšie a horšie:(veľmi ma to trápy,pretože už nechodím kôli tomu ani do spoločnosti,nemám priateľa,bojím sa ísť s niekým novým von,pretože sa bojím strápnenia.Furt si kladiem otázky čo ak poviem niečo hlúpe?čo ak sa budem červenať,čo si o mne pomyslí?prosím o radu,ktorá mi snáď pomože

jezibaba

my mozme aj zalozit klub, napr. nespravodlivo cervenajucich sa:) pozicie v nom odstupnovane podla intenzity cervenania, ze ten kto sa najviac cervena by bol sef:)

jezibaba

fajn, tak ja sem hodim svoj mail a ked chcete tak sa ozvite, pripadne zistime kto je odkial a pripadne by sme sa spolu chvilu cervenali:) taka vzajomna terapia by to bola...

jezibaba

a keby ze sme sa vsetci stretli co mame tento problem? mozno by nam to pomohlo a prinajmensom by sme si o tom pokecali, nikto by nikoho nesudil, pretoze kazdy by vedel co ti druhi prezivaju lebo to preziva aj on sam

jan

Ja tiez cakam na ten pristroj a na to ako bude fungovat tak hned ako to bude mozne tam skocim jednoznacne tak tak asi ratam februar - marec

lucia1

Jan, Brano spominal ze v BA budu mat niekedy v decembri nejaky novy pristroj, ktory nebude zanechavat po tom zakroku modru tvar;) tak som na to zvedava...ty uz mas nejaky termin kedy tam pojdes??

jan

DIEVCA 1 to vobec nie je pravda ze pri rosacei mas stale cervenu tvar lebo u mladych existuje vzdy povacsine PRErosacea to je jej prve stadium ked sa cervenas len pri spustacich faktoroch ako su zmeny teplot,tlaku alkohol stres atd. to trvale zacervenanie vznika postupne ak ju neliecis asi tak po 40-50 roku