Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

nikusa

Ja si myslím že je to stoho, že nato myslíme čo sa udeje v tej danej situacii, že nato myslíme ked sa s niekym rozprávame nepočuvame ho ale sustredíme sa na to aby sme sa necervenali a je to tam...červenás sa myslí si že to je s psychyckej stransky...ja som nemala take problemy..mala som vela kamaratou, kamaratiek nasla som si priatela a tym že som tichsia ako on na mna to prislo z psychyckej stransky niesom taka výrečna ako on každy sa ma stale nieco pýtal a moje reakcie neboli dostacujuce a stoho mam toto neviem co mam robit ale nieco musim lebo sa bavim s kamoskou aje to hrozne idem do obchodou rozpravam sa z rodinou...fakt neviem co stým...mozno psyxhiatra...alebo neakú vesticu čo by to vedela dat zo mna von!!!

lucia1

ja som s tym bola u koznej, ci to nie je rosacea..povedala mi ze nie, lebo vraj nemam rozsirene zilky...ale ani sa na mna poriadne nepozrela...ja sa cervenam casto, robia sa mi flaky aj na krku a hrudi, ale hlavne lica mi vkuse horia ako fakle..je to velmi neprijemne...zo stresu, z tepla, zo zimy, ked zjem nieco teple, pripadne vypijem, alkohol vobec nemozem, a niekedy sa mi tie cervene flaky spravia len tak bez priciny....
Kozna povedala ze mam ist na vysetrenie stitnej zlazy, pripadne k neurologovi...co celkom nechapem...??..
a ze ak to nema nic so stitnou zlazou tak odporuca krem od BIODERMY (pozrite na ich stranku), stoji okolo 500sk, potom lahke anxiolytika(lenze ja netrpim ziadnou fobiou ani depresiami ani nic, takze nechapem!) a este ascorutin dlhodobo....

kikaa

awoojte prosím ludkovia pomožte mi ja už newiem ako sa mám pred tím skriť je to strašne a volá sa to červenanie dokonca ja sa červenám aj pred takími chalanmi ktorí sa mi vobec napačia prosíím vas pekne vas prosím pomožte mi

gavart

MOJ PROBLEM JE ZE SA ZACNEM CERVENAT VZDY POPOLUDNI DOMA SOM SAMOZREJME HNED PODOZRIVY Z POZITIA NADMERNEHO MNOZSTVA ALKOHOLU AJ KED VO VECSINE PRIPADOV TO TAK NIE JE A TO UZ ANI NEHOVORIM KED SI NAOZAJ NIECO DAM A K TOMU SA PRIDA ZMENA TEPLOTY NEVIEM SI S TYM RADY ZACHRANI MA NIEKTO? MOZE ZATO NAOZAJ TEN HISTAMIN KED ANO TAK TO SOM BEZ SANCE NA NORMALNY ZIVOT

fakla :d

som bola taka zufala ze som v googli hladala ze cervenanie.. na moje prekvapenie nie som jedina na tomto svete s tymto problemom :D a aj ma to potesilo :D dakujem ze ste :D:D

paprikasik

boooze vcera som mala zase jednu zo svojich "prihod"... sme boli s priatelom v jednej predajni nieco vybavit a ja som zase pri rozhovore s predajkynou bola cela cervena... a bolo tam aj strasne horuco takze aj z toho... a este ako by som s tym sama nemala co robit, priatel do mna podpichol ze ci mi nie je horuco ze mama celu tvar cervenu... ja tak neznasam ked na to upozornuje, akoby som to sama nevedela.. ach jaj...

lucia1

intenzívne pulzné svetlo...hovori to niekomu nieco??

"Na tvári je metódou číslo jedna IPL a elektrokauter, pomocou ktorých sa cievky zatavia a nedostane sa do nich krv. Na väčšie plochy je vhodné IPL na ojedinelé cievky sa môže použiť aj alektrokauter. Ošetrenie je potrebné zopakovať viackrát (5-6)."

musim o tom zistit nieco viac......