Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

vikuš

Je to dost trapne.Ked odpovedam v skole zacnem sa cervenat a moja trieda dostane zchvat smiechu alebo ked ide okolo mna pekny chlapec no tak som ako rajcina.A v skole budeme mat modnu prehliadku a spoluziacky ma prihlasili a bohuzial uz sa neda odhlasit.A ja sa nechcem starpnit pred celou nasou skolou tak dufam ze mi poradite.Budem sledovat forum dakujem.

luky357

aooj seciii....neviem mi niekto pomoct? ja sa ties stale cervenam ..........ale nikdy predtym som taky problem nemal zacalo to len nedavno ale som z toho velmi zufaly.....pls poommmmmmmmmmooooooooooc:)

svetlovlaska

ahojte, ako sa mate, no ja dufam ze laser mi pomoze, to je posledna sanca, inak neviem co spravim, myslim ze to cervenanie by laser mohol zmiernit.moja plet hned reaguje na zimu alebo teplo a hned som cervena. tak by to mohol obmedzit. klementisxii aj ja tebe drzim prsty, kto to nezazil nepochopi ake je to tazke. majte sa

lucia1

silvusa, lenze nie kazdy na tomto fora to ma zo psychiky...psychika je napriklad u mna az druhorada...ja mam skor problem s cievkami a laser mi moze pomoct...to uz kazdy musi sam posudit ako je na tom a zistit si o tom nieco na nete...

silvuša

Nie laser ti nepomôže, to červenanie ide zvnútra a to treba vedieť ovladať, aj ja si takto, ako som pisala pomaham.

svetlovlaska

ahojte, silvusa vyskusam to a uvidim, ale bude to chciet asi trening. zajtra sa s nim mam stretnut a som z toho zufala, dufam ze sa nestrapnim.moj problem je, ze aj ked kracam len po ulici tak to na mna pride a sama od seba sa cervenam, a este ked idu oproti mne chalani tak to je hroza.myslite ze laser by mohol pomoct proti cervenaniu, aj ked nemam nejake viditelne zilky ani nic podobne,lebo ja uz neviem co mam robit,velmi mi to nici zivot, niekedy uz nechcem ani zit. tak drzte mi prsty nech to zvladnem s tym chalanom, papa

silvuša

Ano pomaha ale chce to pevnu volu a nedovoliť mysli, že ten človek je na tomto svete výnimka. Poviem si že tento človek bol tak isto babetko a tiež v puberte a robil druhým zle zo srandy. či už je to chalan, baba, alebo dospelý človek-autorita.

Najčítanejšie články