Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

svetlovlaska

ahojte, ja som si kupila ten guajacuran, a sem tam ho pouzivam.trochu mozno pomaha, ale nie je to nic prevratne.
Klement. ty mas tiez ten problem, co sa tyka vztahov, odkial vlastne si?rada by som sa o tom porozpravala. mozno by sme si navzajom dodali odvahy, mas nejaky email
papa vsetci

kubka1

pianka: neviem o tom zeby mali. Daj si v google a prečítaj si letacik.V tom su dobre, ze neutlmuju, ale uvolnia napatost svalov krku aj celeho tela. A o to ide, aby clovek bol uvolnený.Mne zatial vyhovuju. Beriem ich 4dni.

kubka1

glacierka: ja som skusila ten GUAJACURAN, a myslim, ze je celkom v pohode. Akoby sa to moje telo az tak nevyburcovalo k červenaniu a bola som viac nad vecou. Psychologicka vravela, ze to je take jemne sedativum, uvolnuje stahy krku a hrudnika, tak sa lepsie dycha aj pri napati. Tak uvidim ci to mam teraz len take obdobie alebo sa to červenanie vrati tak ako bolo predtym. dufam vsak ,ze nie.

karkulka

ahoj vsetci spolutrpitelia...
mam ten isty problem, mam 27 rokov a to cervenanie furt nie zmiznut...a keby len cervenanie, mam flaky snad po celom tele, k tomu sa mi dlane potia... Ale trochu sa to zmiernilo, zakladom je dodat si sebavedomie. Ja som to skusila sportom a dost mi to pomohlo. Hoci na konci telesnej tyranie som bordova az na zadku, ale mam zo seba ovela lepsi pocit. Jednak sa pri tom clovek odreaguje, ale hlavne si pripada trosku atraktivnejsi. Tak to skuste...

glacierka

caute, mne predpisal guajacuran doktor na urcity moj intimny problem.. este som ho neskusala, mam strach, ze co sa potom stane. Dominik, pre aku prilezitost si to ty uzival?

Najčítanejšie články