Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

rada

Je to o tom, jakou má člověk sebejistotu. Pokud máte malé sebevědomí, tak je potřeba si ho zvýšit. Co já mám vyzkoušeno je-SPORT. Odreaguje vás a máte tak pocit větší důvěry v sami sebe.

frigo123

Aj ja sa veľmi často červenám a v rôznych situáciách ako napr. keď idem odpovedať alebo mam s niekým o niečom hovoriť alebo keď sa ma niekto na niečo opýta. Už mi to lezie na nervi!!!!

lukas999

ja sa uz nechcem cervenaaaaaaaaaaaaaaaaaat:( uplne mi to znicilo zivot a ked to tak bude dalej tak ja fakt neviem co budem robit ale viem jedno....nechcem s tym zit!!!!!!!!!!:(((

luky999

halo pomoze mi niekto lebo to je s tym cervenanim den co den horsie:9 a ovela a dost ma to trapii...velmiiiii..ved este nedavno som o cervenani ani nepocul a teraz uz o nom vedia seci co sa na mna pozru:9 je to nieco hrozzne a preto sa toho chcem velmi velmi zbaviit lebo sa s tym neda zit:( je to s tm velmi tazke obmedzuje too velmi...prosim poradte mi niekto s podobnym problemom co sa s tym da robit nejake tabletky alebo nieco:(

jezibaba

pridam svoju taku malu radu... ja v poslednom case pozorujem ze mi pomaha ak v takej situacii, ked citim ze uz uz to na mna ide, tak sa snazim pravidelne dychat. sustredim sa na to dychanie a uvolnim tym napatie, ktore mi z tej situacie vzniklo. pocula som, ze tiez dychacie cvicenia z jogy pomahaju, este som ich sice neskusala ale urcite skusim.

nikusa

povie mi niekto s coho to vzniklo ja sa už snad ani s kamosmi neviem bavit ak sa nahodne stretneme neviem co mam robit a pritom sa normalne bavime ako normalny ludia ako sa mas a čo nove ...tak ja už fakt neviem napíse niekto čo s tým? psycholog? bol s tým niekto za nim?

febi

Pre lucia1, prosím ťa, ako to je s tým laserom. Bola by si ochotná dať mi mail a kecnúť o tom súkromne. Ja sa z toho môjho červenania snáď už úplne zbláznim.