Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

lucia1

pitr, ale tebe tie zilky nemusi byt vidno, vies?? ja tiez scervenam na celej tvari, uplne horim....a nezavisi to od toho ci sa hanbim alebo nie...proste to nase cervenanie nie je NORMALNE,...je to porucha,...da sa tomu pomoct laserom V BEAM...buduci mesiac sa chystam na odbornu konzultaciu s doktorom, ktory ten zakror robi...dufam ze ma nesklame:(

pitr

Lucia1 aha,pokud máš jen žilky,tak to máš dobrý,to já zčervenám na celém obličeji,někdy i s ušima:(( a na to laser asi nebude

xennia

Mh, poznám. Ja to riešim mejkapom. Bežne ho nenosím, ale v takých tých stresových situáciach napr. na skúšku by som bez toho nešla :). Alebo tam kde sa pije alkohol :)). Mýslím že tým sa to dá vyriešiť, ale z mierou :).

klementisxiii

svetlovlaska, viem, je to velmi tazke, vies ze ta ma niekto rad, ale proste to neide...to ma raz znici asi...:(

svetlovlaska

balalajka, bud rada ze ta priatel v tom podporuje, mne sa paci jeden chalan aj ja jemu sa pacim, ale mam strach s nim chodit, lebo sa bojim ze sa budem pri nom cervenat.tak asi radsej ostanem sama, aj ked ma to boli

svetlovlaska

no ja dufam, ze sa s tim bude dat nieco spravit, lebo fakt ked je zima, alebo teplo, napriklad v miestnosti, hned mam cervenae lica, tie zilky sa mi v tedy asi rozsiruju alebo co. aj na nose mam rozsirene pory, tak myslim ze laserom by mi to mohli odstranit, teda aspon dufam

lucia1

pitr, ale ide o to, ze to cervenanie zimou a teplom znaci o tom, ze mas nejaky problem s cievkami na tvari...a na ten problem ten laser pomaha,...

pitr

Svetlovlasko, laser není na to "naše" červenání,ale na červené žilky v obličeji,červenání studem,teplem aj. se laserem odstranit nedá

pitr

Svetlovlasko, laser není na to "naše" červenání,ale na červené žilky v obličeji,červenání studem,teplem aj. se laserem odstranit nedá

balajka

ahojte ako kazdy kdo tu pise aj ja mam problem s cervenanim sa.Ale ja ho mam este horsi.Mam priatela ktory o tom vie a snazi sa ma pochopit.Povzbudzuje ma,ze to bude dobre ale ja to citim,ze cim dalej je to horsie a horsie.Uz nedokazem na nic ine mysliet som uz z toho chora.Pracujeme v tej istej firme len kazdy na inej hale a pocas pracovnej doby trpnem nech nepride niekto z mojich kamaratov za mnou lebo bojim sa ze by som bola cervena lebo ja sa cervenam ked stretnem niekoho z kamaratov uz nechcem chodit ani do obchodu a ked som tam tak cely cas sa sustredim len nech niekoho nestretnem .Je to chore neviem ako to mam ovplyvnit niekto to ma lepsie ze sa cervena len pred cudzimi ludmi ale ja hlavne pred kamaratmi.Niekedy ma to tak vykolaji,ze potom preplacem cely den ,ze preco nedokazem byt normalna.Drzi ma len to ,ze hadam mi pomoze nejaky psycholog kto to nema nedokaze to pochopit neprajem to nikomu .

Najčítanejšie články