Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

svetlovlaska

ahojte vsetci, dobra rada, a ty si bol s tym za psychiatrom a on ti predpisal tie lieky, a to ich treba brat az tri roky? a pomoze to, alebo sa ta socialna fobia po case znovu prejavi? a nie su drahe tie lieky? moj email je herodiada85@azet.sk, budem rada ked mi niekedy napises papa

dobra rada

svetlovlaska
ty si tu písala príspevok už pred rokom a sa čudujem, že ti nik nepomohol. Strašný amatéri tu sú. No čo už aj ja som bol amater celých 6 rokov. A hneď ako sme si dali zaviesť net tak som si to hneď našiel a okamžite som mazal k psychiatrovi. A ty lukaš tie lieky nemôže predpísat nikto iný len psychiater takže všeci čo trpíte SF tak ku PSYCHIATROVI. Viem, že s toho nemáte dobrý pocit ale myslite na to červenanie. Pokazilo nám to celý život tak aspoň takto pomáham pacientom. Mimochodom ja uživam antidepresíva len 1 mesiac tak ešte nič moc a uživat ich budeme všeci až 3 roky pre upevnenie buniek. Tak dúfam, že sa s toho dostanem.
A mimochodom svetlovláska más icq ale e-mail.

lukas999

dobra rada: a tie lieky sa nedaju kupit v lekarni bez toho aby som navstivil psychiatra? pomahaju vobec? mas to odskusane?

svetlovlaska

ahoj dobra rada, naozaj by to pomohlo, ten psychiater a tie lieky, lebo mna uz to cervenanie hrozne obtazuje, uz neviem ako dalej, ty mas skusenosti s psychiatrom, bola si za nim?

dobra rada

Všeci čo trpíte červenaním, chodte k psychiatrovi, da vam antidepresíva, určite SEROXAT a za rok bude po probléme. Takže sa nebojte a marš k PSY.

julinka222

kathie01..ahoj, ja mam presne ten isty problem, ze som na vyske a ked mam tie prezentacie a tak no hroza..dam si kilo make upu na seba aby som to aspon trosku zakryla :DDD

kubka1

hroza: ja mám doslova celú tvár "bordo" po športe. Vyzerá to dosť blbo a ešte aj citim ako ma líce pália.

kathie01

ahojte!konečene som medzi "svojimi", pretož mňa trápi rovnaký problém s červenaním.je to hrozné, keďže chodím na výšku a často musím hovoriť pred mnohými spolužiakmi. dúfam, že si tu nájdem dobrých kamarátov, s ktorými budem môcť svoj problém vyriešiť.kathie