Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
niekto si da pirulku ,niekto si da pohar vina a doda si odvahy.sebavedomie nam zvysuju aj milui´juci ludia okolo nas len ich pocuvajte a rozpravajte o svojich dennych problemoch.
jani123123@gmail.com
yano daj na seba mail...
nie k psychológovi ale k psychiatrovi lebo len on má právomoc predpisovat antidepresíve ktoré SF liečia.
a choď k nemu čo najskôr lebo skôr či neskôr k nemu aj tak pôjdeš. Ináč je to úplne stratený žívot. A to pre všetkých sociofobikov.
yano..neliecim, bojim sa ist psychologovi a inak sa to asi neda liecit
A ty si to už liečiš katarinka?
presne tak, tvár nehovori za nic, aj ja mam problem s cervenanim, neznasam to..cervenam sa aj ked nieje nijaka pricina.nemam rada ludi ktory sa smeju z cervenajucich sa ludi, nevedia to pochopit, lebo to sami nezazili. Cervenanie nam brani vyjadrit svoj nazor, rozpravat sa s niekym novym, brani nam vo vsetkom a preto by nas mali ostatny povzbudzovat a nie sa nam vysmievat.Najradsej mam ked niekto povie:,, pozrite aka je cervena " vtedy by som sa pod zem zakopala a uz nikdy nevysla
fifinaofina
Tvár za nás nehoví nič viac, len to, že máme chorobu F40.1.
A vôbec ne sme úprimný na pohlad, len čakáme kým prejde tá beznádejná situácia. Tá farba ide niekedy sama aj bez nejakej logiky. Prosto tý čo túto chorobu nemajú tak sa im žije.
sofokles
AD-ktoré má vyliečiť chorobu natrvalo:
seroxat20, teraz beriem už seroxat30
ale vôbec mi nepomáha. Pretože v modzgu sú 3 látky ktoré mi môžu chýbať. A serotonín to nie je. Tak preto ideme hladať ďalšiu látku. Najčastejšie však chýba ľudom serotonín.
AD-ktoré lieči chorobu okamžite ale len na 4 hodiny:
Xanax1mg mi predpísal, ale ak chcem nejakú zmenu zaregistrovať tak si dám 2-4mg je to proti predpisu ale zaberá to. Zaberá to tak, že sa dostanete do takého kludného pocitu a menej vnímate to červenanie.
Ešte dlho potrvá kým sa úplne vyliečim ale nemám na výber.