Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

zuzic

yano uz raz som sa o tom s tebou rozpravala no spytam sa este raz. existuju nejake volnopredajne lieky s dobrym ucinkom???

yano

carmenita ja viem, že o make-upe nieviem nič, ale pri liečbe odboriníkom je pravdepodobné na 80%, že ťa to prejde natrvalo. Ja tiež kebyže som dievča a mám takú vymoženosť ako sú tie maku-upy tak tiež sa radšej nagebrím tým, ako hľadať odvahu u psychiatra. To nebolo chápené v zlom, ale ako riešenie problému. A ten liek čo mi pomáha je xanax mne pomôže keď si dám od 3 do 5 mg lieku. Viac nemôžem, lebo by ma veľmi tlačilo do spánku. A sú čisto na lekársky predpis.

Carmenita

yano. vsetko jasne,ze neprekryje,ale ked mi to pomaha v sebavedomi,tak neviem,preco pises,ze by sa to nemalo.mam v kozmetike dost velky prehlad a aj vlastne skusenosti,tak si viem vybrat aj podla ucinkov, zlozenia,konzistencie..bez urazky, ale vravi z teba nevedomost v tejto oblasti.vsetko jasne,ze neprekryje,ale je dost velky rozdiel,ked si ho nanasam a viem porovnat nalicenu a nenalicenu cast tvare.obrovsky rozdiel.som blondyna s bledou pokozkou,takze ruzovu plet mam permanentne a s kozmetikou teda nevyzeram stale ako ruzove prasiatko.a o akej diagnoze a liekoch pises ty???

yano

majuska toto všetko čo si písala je môj prípad len tieto konkrétne tebou uvedené veci prežívam asi tak 3x lepšie ale iné zase podobne. Takže máš asi určite SF. No diagnózu vieš tak môžeš začať hladať odborníka. A nemali by ste to riešieť make-upmi lebo ten všetko neprekryje asi už ajja spomínala to by museli vymyslieť taký ako sintetická farba. A tým pádom to nevyrieši. Mňe jeden liek pomáha ale asi ho budem musieť užívať do konca života ale lepšie ako nič.

Carmenita

vyskusaj ten make up,vazne ti to prida na sebavedomi a cervenanie na tebe nebude skoro vobec vidiet.neviem,kolko mas rokov,ale kup si nejaky na mladu plet,nie ntiliftingove-tie su hrube. odporucam ti ak mas mastnejsiu plet ten stay mate,nie je ani velmi drahy.za vyskusanie nic nedas..