Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

17patka1

ahoj zuzic...no ja som z dudiniec..asi poznas...dalej idem na gymnazium do krupiny:)a prave dnes idem do nitry:):)...tak ja ti napisem cez pokec:):)ani ja sa necervenam, ked pisem

zuzic

171patka ked si s tebou pisem ani sa mi nezda ze by som sa niekedy cervenala:D
ja som z nitry, icq zatial nemam ale chcem si urobit tak potom ti dam. a inac ja este nekoncim isla som do skoly s odkladom takze som este len 8. :(a ty si odkial? a na aku skolu mas namierene? uz aj z nas zacinaju ucitelia vytahovat predbezny zaujem

171patka

a kde by sme sa stretli???:):):)
zuzuc ty si odkial???aj smiem...a teraz koncis zakladnu skolu ze???mohla by si dat tvoj nick alebo icq ???:)

171patka

ano ja si tiez myslim, ze by sme si mali(malazvysit sebavedomie...ja som si objednala knihu na zvysenie sebavedomia a j s CD...tak som zvedava co z toho bude:)musime to zvladnut zuzic...

ja(ajja)

Hlavne sa zamerať na zvyšovanie sebavedomia.Musíme hľadať spôsoby ako ho upevňovať.Keď budeme mať dostatočne silné sebavedomie,zmákneme aj bordovú tvár,krk,uši,hruď,nebudeme si z toho nič robiť.Pekná utópia, ale možno raz...

zlatica

ja(ajja),uplne s tebou suhlasim,nemozeme sa koli tomu stale trapit,proste asi to nepojde celkom sa prestat cervenat.Treba sa s tym zmierit.Preco nejes sladke?Ma to tiez na to vplyv,lebo ja mam rada sladke.
Tiez si uvedomujem ine hodnoty na sebe,ovela dolezitejsie.Mam sa rada taku aka som a snazim sa sama seba povzbudzovat.