Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
"kaka" nič by na tom nebolo, keby to od teba neznelo tak ironicky. Ja ti môžem niečo pomôcť, ale ak si s tým chcela povedať, že si múdrejšia tak čo sama niečo nenavrhneš? Veď vidím, že sa len pýtaš v uvedenom dole. Tak neviem prečo máš také poznámky.
www.paracelsus.sk
-riesenie cervenyx problemov:))
bol som aj na laser pred cca 10 mesiacov a teraz idem znovu, lebo viem ze mi to pomohlo a urcite nic tym nepokazim ak pojdem znovu, o com pise branoxy tak je to pravda, nieje sa coho bat, skor by som mal strax z roznyx plastyk a podobne ako lasera ktory vam dokaze pomoct...palo
neboj pohyb este nikoho nezabil:D aj ja by som sa rada hybala ale vychadza mi to iba cez vikend:( no keby to pomahalo cez prazky by som bola kazdy den
pomáha mi pohyb v prírode, lepšie psychicky znášam trapasy s červenaním. Zvýši sa mi dávka neviem, akej látky v hlave, ktorá ma naladí. Ale chce to dennodenne chodiť von, lebo tie "látky" svine, z mozgu rýchlo vyprchajú a mne nálada klesá so sebavedomím. Ale z toho kolegu mám aj tak panický strach, ma paralyzuje a ja sa idem prepadnúť od hanby. Neviem ako to všetko unesiem, mám hroznú trému pred ľuďmi, som nútená pred nimi hovoriť, ale oni cítia zo mňa neistotu, strach a som všetkým na smiech. A to len kvôli strachu zo začervenania. Napätie, neuvolnenosť, nízke sebavedomie. Nerada sa hýbem, ale je to pre mňa zatiaľ jediné východisko.
A tým si mi chcela čo povedať a vôbec to sú 3 mesiace staré neaktuálne stránky.
kaka maturu ti nezavidim uz len kvoli tomu cervenaniu.ja to mam nastastie este daleko...no a sama neviem ako s tym bojovat:( v skole sa normalne az tak necervenam iba ked maju nejake narazky alebo take nieco ale na rodinnych stretnutiach...a ked sa mi niekto lubi...alebo obcas aj u doktora...raz som sa cervenala pri cloveku na ktorom mi hrozne zalezalo a odvtedy mi je to ovela viac luto ako kedykolvek predtym:( netrufnem s nim prehodit ani slovo ale co si moze o mne mysliet... :(
zuzic čo robíš teraz s tým aby si sanecervenala moja? ja neviem co mam robit radsej som v spolocnosti ticho a tak by som sa porozpravala, len ked vzdy som hned cervena tak som radsej ticho....keby sa vsetci na celom svete cervenaju nie len my!!!!! a teraz mam maturi no parada zas nasadim cervenu masku....