Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

livia007

xxxxx sice davam ti za pravdu ze cervenanie nemusi vobec znament hned SF a tiez mi to pride ze niektori to tu prehanaju.

livia007

xxxxx- ty mas ake vzdelanie?? povazujes alkoholizmus a depresie tiez za vymysel?
SF je choroba a viem o com hovorim lebo sa z nej uspense liecim.
prajem ti aby si bol zdravy a nemal podobne problemi.

xxxx

vy ste jebnuti? 90% z vas zatial nema ziadnu fobiu a ziaden psychiater vam nepomoze,lebo je to vec ciev.neverte ziadnym liekom,ani reciam o socialnej fobii,ale dajte sa radsej vysetrit v nejakom laserovom centre!

zuzic

patuska cawes :D tuto yano mi navrhol uzasny napad ze ked ja nepojdem psychacovi tak sa opyta za mna a uvidime...budem vediet na com som lebo inak by som sa k nemu nedotrepala...

ja(ajja)

Chytam sa kazdej slamky. Posledne dva mesiace, co pouzivam make-up, dost mi to pomohlo a aj ten pohyb v prirode mi pomaha. Ale, dostala som odpoved z paracelsusu, vraj sa da s tym nieco robit, tak mi svitla iskricka nadeje. Skusim ist na laser. Myslim, ze je to dost vazny dovod, aby som naskrabala prachy, lebo mi to cervenanie zbabralo zivot. A ani psychiater, psycholog, ani lieky nepomohli, ked je to raz geneticky dane to cervenanie, hold, asi smola.