Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
ja radsej zabijem cervenanie inym sposobom (make-up) nez by som sa mala nabijat dalsimi liekmi. beriem ich totiz dost (stitna zlaza, alergia), takze nechem dalsie. a nikdy sa mi to nestavalo, ta neviem.
yano, xanax poznam, ja som brala niekoko tabletiek,ale z inych pricin ako cervenanie..aj atarax..a nieco na spanie.mne to vadilo,ze ma to otupovalo,preto mne naj vyhovuje ten make up.a necervenam sa tak casto,ze by som preto zas mala brat tabletky..ved kazdemu ine sadne.
tak ber lieky,kupuj si knihy,a nos vlasy rozpustene cely zivot,ked su hlupa a nepocuvas co ti radim!
xxx....neviem co ty o tom vies, ze nemame soc. fobiu...mozno poniektori...to iba my mozeme vediet ci sme cerveni stale...alebo len v situaciach, ked sme sterdobodom pozornosti, ked si nas niekto vsima...ja viem, ze ja nemam problem s cievami
nie nebola opytovacia,ale pytala som si v nej nieco, nemusis byt taky detailista.
tak nic
tvoja veta nebola opytovacia...pokial si este pamatam druhy viet.no tak ja mam ten isty dovod...
na otazku otazkou? nechcem ho tu zverejnovat lebo obsahuje moje meno rada by som ostala v anon.
tak aky mas mail?
tak daj mi ty svoj,