Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
ale teraz sa uz cervenam menej ako niekedy..a mne pomaha aj to, ze som zistila, ze nie som sama...
vkuse som myslela ako..tak,ked pride ta chvila...:((ale ked sa necervenam v situacii v ktorej by som sa cervenala, tak si poviem aha ved ja som sa necervenala:)a potom to pride...zacnem sa cervenat neskor v nejakej inej:((
No ja som bol v prvom rade rád, že sídlo doktora je na skok. A pocity boli také, že som očakával nádej, že konečne bude po všetkom a v druhom rade hlavne keď som tam mieril a keď som sedel už v čakárni tak mi bolo nejak veľmi smutno, keď som sa pozeral, že ako som dopadol. Jednoducho nikdy som si nemyslel, že budem musieť vyhľadať psychiatricku pomoc.
yano a ake si mal pocity ked si isiel k doktorovi prvy raz?
Vkuse? To hneď zrána začneš? Veď to musíš mať aj pripomienky od druhých osôb. To potom vedia viacerý o tom nie? Alebo sa ti v tom zatial dosť darí.
a ja sa cervenm vkuse...
je tu niekto zt Presova????,-)nejaky klub zalozit
Veď taký istý ako ty. Ale ona tú SF dostala až v 18 podobne ako ja. Veď aj ja som vlastne vrcholovú fázu dosiahol v 18 a potom sa to už nerozrastalo. Vy dve s Paťkou ste ju dostali dosť zavčasu v tých 13 rokoch ako ste spomínali. Ja som sa v 13 rokoch ešte len 1x začervenal a do 15 spolu tak 3x takže mi to ešte nevadilo.
yano a ta baba..aky mala problem ona?
patka: mas pracdu ako vzdy:) ale ono je to tazsie splnit ako napisat...:(
zuzic..podla mna sme my dve, len na zaciatku a ked s tym nebudeme nieco robit tak sa to urcite zhorsi, ako pisal aj yano...takze musime nieco urobit, kym to nebude horsie...dakujeme yano:)