Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

zuzic

no vidis to je fajn:) ja poznam z celej skoly jednu co isla s takym peknym umyslom ako ty vacsina ich isla lebo inde ich nezobrali:)))

jaja147

Myslis ze ja take nepoznam??? juuj no celu kopu.... vela dievcat lutuje ze slo na tu skolu ale ja nie. Je to sice tazka robota ale myslim ze pekna.. citim sa uzitocne.. hlavne v nemocnici .

zuzic

waw super:) budemem mat jednu fajn zdravotnicku:) lebo ja co poznam kokcy co isli na zdravotku tak to su iba namyslene tavy co kazdy den pred skolou piju a fajcia...

jaja147

Ja som zdravotnivccka uz teraz studujem na zdravotke.. posledny rok teraz :) sice trosku do veci je to cestovanie ale daa sa :))

zuzic

no tak moje psychika je asi dobre sibnuta:) nemam ziadne sebavedomie...no nevadi ved aj takych bere autobus:) no a ja som posledny rok na zs ale mala som uz ist na strednu ibaze mi zle padaju roky...urcite bude z teba dobra zdravotnicka citim to:) je to nadherne povolanie...

jaja147

vaazne?? a ty uz chodis na strednu alebo ako? lebo tiez presne to iste ako si napisala.. vzdy si poviem ze uz too zvladnem nabuduce a obycajne to je aj tak tak isto .. co uz no :) zalezi to asi aj od psych cloveka...

zuzic

jaja to iste by som chcela aj ja v buducnosti...
baby ale presne to iste mam aj ja inak som strasne ukecana, huba sa mi nezavre a potom akoby mi preplo ze co si oni budu mysliet ze aka som trapna a tak...ostanem sa ticho cervenat a v duchu si hovorim preco to robis? ved ty nie si menej ako oni... a pritom si vzdy odpoviem: ale ano asi si menej ved pozri ako sa oni dokazu uvolnene bavit...:(

jaja147

Medicina mozno zachranar.. uvidime co sa podari .
A Nika ja som tiez inak dost ukecana.. ale pred niektorymi ludmi mi akosi zapne v hlave daka kontrloka alebo co . ze oni urcite si o mne myslia ze som skareda a o nicom .. Napr tí jeho kamarati a takk .... boze mne uz asi obcas prepina vaazne .

Nika1112

Jaja147...ja ma presne ale presne rovnaký problem...co píses o tych stavoch...ja som nikdy takato nebola chodila som vonku mala kamaratov kecala s nimi zoznamovala som sa s novými ludmi...nasla som si priatela a po 2-3 rokoch s nim sa mi toto cim dalej tým castejsie zacalo stávat..niesom velmi ukecaný typ cloveka...zacala som si predstavovat...islo to same v mojich myslienkach ked sa stretnem s jeho novým kamaratom budem sa červenať nevidam so seba ani hlasok, alebo s novým kolegom, alebo k priateľovím rodičom príde navšteva vsetci si sadnu za jeden stol a ked sa ma z nich niekto nieco opýta očerveniem neviem co mam odpovedať...vsetci sa namna divaju jeho rodicia sestra s priatelom navseva a nakoniec aj moj frajer ci my sibe a citim sa ako debil ja za to nemožem neviem to ovladať neviem co dalej :(

zuzic

jaja, o tom vysmechu viem presne na co myslis:(( ale ved su este prazdky tak si ich uzime kym mozme, a na aku vysku sa chystas?