Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

anonym 9

čavte...ja mám tiež tento problém už 3 roky a neviem, ako sa toho zbaviť...ako veľmi by človek chcel, tak červenaniu nemôže zabrániť vlastnou vôľou...neviem čo mám robiť, pretože to dosť komplikuje život a mnoho vecí, ktoré chcem urobiť, nemôžem kvôli strachu...prosím, pomôžte nám všetkým, ktorí sa tým trápime, aby sme aj my mohli žiť ako normálni ľudia...ďakujem

ja(ajja)

antidepresiva predpisuje psychiater, po zisteni problemu...chodila som aj na biofeedback... ten mi mozno tiez pomohol, trosku zmiernit napatost...

bezak ondrej

Mysli si, ze si zazrak prirody, ze si Boh a buducnost vsetkych pritomnych zalezi len od Teba. Ze su z Teba dosrati, a modlia sa, aby si sa ich nic neopytala.
Ziadne cervenanie.

moj pribeh

ja som svojim sposobom rada ze ma vies vciti do mojej koze.. este ze je toto forum .,. Kolko mas inak rokov?
Nie ja nefajcim nepijem nedrogujem.. a kvoli cervenaniu s tym urcite nezacnem . ale zavdiim strasne zavidim tym kt nevedia co j tento PROBLEM .. strasneeeeeeeeee... :((

moj pribeh

zuzic no ano ja nehovorim ze je to naj problem na svete ale v tej chvili to tak beriem . ked si vsetkym na smiech vies ? :((( mam kamosky ale oni nechodia so mnou do skoly a pre nich to nie je problem kedze to nezazivaju a nevedia to dostatocne pochopit. oni by povedali kasli na to ... hmm rada nad zlato . lenze kebby to take lahke aj je tak tu teraz nepisem .

ja(ajja)

mozes si byt ista, ze ja neznesiem make-up, ale citim sa istejsie, ked mam pocit, ze moje "pocity, myslienky" su aspon ako tak ukryte... vsetko, co prezivas, prezivam aj ja, ale snazim sa, aby mi to uz uplne nenicilo zivot a mohla som vnimat aj ine veci navokol, nie len seba a neustaly strach... hladaj sposob ako dosiahnut uvolnenie napatia... len nezacni, preboha, pit alebo drogovat...

moj pribeh

Ked vystpujem pred tabulou tak nemam zrovna chut sa tvarit ako Boh .. . lebo mam co robit so sebou . A staci jedna poznamka cervena.. a hned viem kolka bije. jednoducho je to nieco co neovladnes.. ani keby chces..

zuzic

nemas v triede nikoho kto by ta pochopil? ja mam triedu kde je nas sest dievcat a dvanast chalanov...vsetci su hrozni...ale mam aspon jednu normalnu kamaratku, sice sme spolu mozno raz za mesiac a byva dost daleko no som rada ze ju mam. ale niikdy nemavam pocit ze nechcem zit. iba ze chcem vsetkych zabit:D snazim sa im dokazat ze raz v zivote nieco dokazem a potom budu zizat. mam svoj ciel a aj keby som mala ist proti vsetkym na svete chcem si ho splnit. mozno je predsa ta moja tvrdohlava povaha na nieco dobra...