Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

aha pomoc

Hayovka:Som rada, že si zdravá :-). Samozrejme, že tie knihy nestačí len čítať!!! Ale praktizovať ten obsah na sebe a to nie týždeň, dva ale celé mesiace. Tá Hayova a iný podobní psychológovia a terapeuti nepíšu tie knihy len pre srandu králikov,, aby ich niekto prečítal a hodil naspäť k zvyšným knihám. Kto naozaj chce bude sa riadiť tými radami, a bude si pozitívne tvrdenia opakovať denne, bude o tom nahlas rozpravať a bdue sa snažiť potáčať zlé myšlienky, koniec koncov u normálneho psychologa by si sa nedočkala až tak inej rady... pretože všetko je založené na našich myšlienkach, všetko. :-)

bojazliva777

Asi o dva tyzdne mam prejav pred tabuloi na danu temu . A uz zas vidim ako to dopadne.. Boze neznasam ked na mna vsetci pozeraju . Viem ze keby si to 20 krat nacvicim tak ten 21 sa cervenam . Proste znervozniem srdce bije ako splaseneee, a citim ako mi do lic a spankov ide krv.. A uz viem ako vyzeram . Boze bojim sa toho strasneeeee... Ale preco len v skole?? Ja nechapem . Nehovorim nic pretoze by som sa cervenala a cervenam sa a tak nic nehovorim ... JA to NENAVIDIM najviac na svete!!!!!!!!

hayovka

aha pomoc, našťastie čítať knihy takeho typu, ktoré uvadzaš nepotrebujem. Totizto od narodenia mam pozitivne myslenie a kedze sa mi uz dostali do ruk kedysi tie knihy ako aj Sila mysle atd. tak daleko som v čítaní nedošla. Proste su to klasicke americke bestselery, ktoré sa sice mnohym dobre čítaju, ale to je vsetko. To, co som pisala, že po prečítaní sa nic nezmení, to som myslela na mnohe moje známe, ktore tu knihu a aj ostatne maju založene v knižnici a nadalej riešia svoje trapenia.
Tak zrejme to nebude taky vseliek ako to tu opisuješ...takze tak

aha pomoc

Rozmýšľala som nad tebou -hayovka.. ono to väčšinou príde ten pocit, ked po dočítaní knihy prejde istá doba.. Ale kto naozaj chce, tú knihu si prečíta aj 2x, a hľadá inú pomoc, inú podobnú literatúru- Joseph Murphy..snaží sa, chce...

100% šanca, že sa to podarí :-))

aha pomoc

Prepáčte, že až tak neskoro odpisujem :-) Je vypredaná? Dá sa kúpiť aj na internete, či aj tam je vypredaná? Tak odporúčam aj literatúru : Dr. Joseph Murphy on píše podobné veci, a najnovšie mám aj 26 stranový článok, ktorý tiež otvorí oči a ukáže cestu k zbaveniu sa problémov :-)

Odkaz pre pesimistu hayovka- ak potrebuješ pomôcť aj ty, skús naozaj prežívať tú pomoc, ktorú poskytujú knihy ako od Hayovej alebo od Murpyho...čítaj literatúru o sile mysle a pevne ver, že chceš pre seba len to najlepšie, ver, že sa ti to podarí a už teraz sa to darí... sústreď sa len na to krásne a na to čo chceš.. a ignoruj to čo nechceš čo ti vadí.. Tak naozaj prídeš na to, že všetky tie knihy, tie rady a pozitívne myslenia stoja zato :-) len to si nestačí prečítať za dva dni a myslieť si, že už som zdravý... K zdraviu potrebuješ ty ja a všetci ktorý to postrebujú zvyknuť si a pozitívne myslieť stále :-) nie len týžden a potom zasa sa mučíš v horozných myšlienkach

Kto chce napíšte mi svoje maily pošlem vám ten 26stranový text Sila mysle.. stojí za to si to prečítať :-) Naozaj všetko je to pravda :-))

hayovka

Ta kniha ti nepomôže. Je to len take nasladke čítanie, ktoremu chvilu veríš, ale potom si opat v realite a život ide po starom. U nas v KE ju maju vsade a kopec. Takze sotva je vypredana.

anonym_9

Ta kniha od Hayovej-Miluj svoj život, je už vypredaná..čo mám teraz robiť, ako si pomôcť?...nie je nejaká iná kniha alebo nejaký iný spôsob ako si mám s červenaním pomôcť?

fefo

...a svist ju potom balil do folie... :D:D:D keby ste mali trochu rozumu tak si pozriete nejake zahranicne odborne forum

aha pomoc

Žiadne lieky, žiadne lasere a ani iné podobné zákroky do organizmu je to drahé a psychické problémy to nevylieči..
Moja pomoc je síce tiež akýsi zákrok, ale do našej mysle, duše. ---------Kniha: MILUJ SVOJ ŽIVOT, Louise L. Hayová --------------je to liečebná metóda kaliformskej psychoterapeutky a je založená na duševnej očiste... Ponúka spektrum pozitívnych tvrdení, ktoré pôsobia nielen preventívne, ale dokážu vyliečiť aj tie najzávažnejšie ochorenia. Vychádza zo svojej liečiteľkej praxe..
Tak to bolo niečo z obsahu.
Stojí okolo 9eur, ale vie skutočne pomôcť.... a to bez antidepresív a špeciálnych psychoterapeutických strojov. A dokonca bez živého kontaktu s ňou. Je už len na vás, ako veľmi sa chcete uzdraviť... Verte, že cesta k tomu vedie :-) Odporúčam vám kúpiť si ju,ale zapožičať, ak to je vôbec možné v nejakej knižnici. Prajem veľa trpezlivosti a snahy..teda a koniec koncov ÚSPECHOV!!!! :-)